Action vacatures

Er zijn 11 vacatures bij Action gevonden

Werken bij Action

Werken bij de winkel die écht alles heeft, dat doe je als je solliciteert op onze Action vacatures. Deze discountwinkel is inmiddels niet meer van het Nederlandse straatbeeld weg te denken. Chill natuurlijk, want dan zit er vast een Action bij je in de buurt. En naast een bereikbare werkplek verdien je lekker snel geld, krijg je toeslag op zon- en feestdagen, 15 % personeelskorting en doorgroeikansen tot bijvoorbeeld teamleider. O, en je kunt zoveel of zo weinig werken als je wilt. Nice! Check dus snel onze vacatures bij Action en solliciteer direct.

Werken in een winkel? Bepaal je eigen uren als winkelmedewerker (pool)

Leuke bijbaan als magazijnhulp? Geef je op voor onze pool

Een bijbaan in de logistiek? Geef je op voor onze logistieke pool

Start als administratief medewerker in Alkmaar - Den Helder

Start nu als administratief medewerker in Alkmaar - Den Helder

Start nu als commercieel medewerker in Noord Holland

Start als fulltime marketeer in omgeving Alkmaar, Den Helder

Begin nu als fulltime productiemedewerker in Noord-Holland

Start nu als logistiek medewerker in Noord Holland

Start als klantenservice medewerker, Alkmaar tot Den Helder

WANTED: winkelmedewerkers op oproepbasis

De Action baan voor jou

Sta je al klaar om te werken bij Action? Goed nieuws: onze Action vacatures bieden veel opties. Een carrière in de retail is dus zeker binnen handbereik. Met zo'n 400 winkels in Nederland alleen al vind je vast en zeker een Action bij jou in de buurt. Handig, want dan hoef je niet ver te reizen voor je werk. Trouwens, een Action bijbaan is makkelijk te combineren met je studie of andere verantwoordelijkheden. En anders staan er ook fulltime of parttime jobs op jou te wachten. Speur daarom snel naar de dichtstbijzijnde Action vacature en solliciteer. Tip: gebruik onze zoekfilters, dan vind je zo een Action om de hoek.

Bij Action solliciteren op toffe jobs

Welke functies er voor het oprapen liggen bij Action? Als je onze Action vacatures bekijkt, weet je het misschien al. Ga bijvoorbeeld aan de slag als winkelmedewerker en wees de vliegende keep van jouw Action-filiaal. De ene keer maak je de winkel schoon, de andere keer vul je de vakken bij of help je je collega's aan de kassa. Over dat vakkenvullen gesproken, vakkenvuller is een top baan als je 14 jaar oud bent en net aan je eerste baantje begint. Jij vult alle voorraden vliegensvlug bij en verdient er ook nog eens een lekker zakcentje aan. Wie wil dat nou niet? Pak dus maar snel die Action vacatures erbij.

Als je eenmaal een leuke vacature bij Action gevonden hebt, rest er maar een ding: solliciteren. Da's zo gedaan via YoungCapital. Heb je al een account? Maak 'm aan of log lekker in, en klik daarna op de solliciteerknop. Upload je cv en killer sollicitatiebrief waarin je vertelt waarom je graag bij de Action wilt werken. Is dit de eerste keer dan je solliciteert? We've got you. Schakel de hulp in van WORK-GPT, onze AI-carrièrehulp, en schrijf een sollicitatiebrief. Gebruik daarnaast onze cv-maker om een spetterend curriculum vitae in elkaar te zetten. Klaar? Uploaden en verzenden maar, die sollicitatie op een Action vacature.


Veelgestelde vragen

  • Ik wil graag werken bij de Action, kan dat?

  • Dat kan. Action is regelmatig op zoek naar versterking in hun winkels, magazijnen en het distributiecentrum. Bekijk onze Action vacatures voor het actuele aanbod.

  • Kan ik bij Action werken als ik 13 jaar oud ben?

  • Nee, bij Action werken kan pas vanaf 14 jaar oud. Dan begin je als vakkenvuller. Ons advies is dan ook: ga lekker bij Action solliciteren als je 14 jaar oud wordt.

  • In welke functie kan ik bij Action werken als ik 15 jaar oud ben?

  • Ook dan mag je alleen aan de slag als vakkenvuller. Pas vanaf 16 jaar oud mag je werken als winkelmedewerker. Dan mag je dus ook bijvoorbeeld kassawerkzaamheden doen.

  • Ik wil bij Action werken en ben 14 jaar oud. Wat is het salaris?

  • Dat vind je terug in de Action vacatures. Hierin vind je overigens ook het salaris voor andere functies.