Salaris

Money, money, money. Daar doe je het voor. Al die uren hard werken om uiteindelijk dat welverdiende salaris te krijgen. Maar wat die termen op jouw loonstrook nu eigenlijk betekenen? Of wat primaire arbeidsvoorwaarden zijn? Wij hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet. Via onderstaande buttons vind je alle belangrijke info over je salaris.

Werk jij via YoungCapital?

Ben jij uitzendkracht via YoungCapital en heb jij een vraag over jouw salaris?
Check dan onze FAQ’s!

Alles over salaris

Primaire arbeidsvoorwaarden. Say what?!

Denk je bij primaire arbeidsvoorwaarden eigenlijk alleen maar aan je salaris-uitbetaling? En klinkt er nu een klein paniekstemmetje in je hoofd: “Leuk en aardig, maar wat betekenen al die verschillende (primaire) arbeidsvoorwaarden nu eigenlijk”? Dan zit je op de juiste pagina.

Om bij het begin te beginnen: alle basisafspraken die jij met je werkgever hebt gemaakt, staan in de primaire arbeidsvoorwaarden. Van je bruto- en netto-uurloon tot je vakantiegeld en het aantal uren dat je werkt. De meeste onderwerpen die in deze primaire arbeidsvoorwaarden worden genoemd, zijn wettelijk vastgelegd. Denk aan het minimumloon én of je wel of geen recht hebt op loonheffingskorting. Deze en andere belangrijke onderwerpen over je salaris hebben we hierboven voor je verzameld.