Cor Potcast

Geen voetballer of podcaster? Dan maar op een andere manier!

Het is niet voor iedereen weggelegd om net als Bart Vriends profvoetballer te zijn. Een tonnetje hier, een tonnetje daar. Maar ook op andere manieren is er genoeg geld te verdienen. Op jouw manier, om precies te zijn. Werk je graag in de avonden? Of ben je meer een ochtendmens? Ben je graag in contact met mensen? Of zet je liever een podcast op tijdens het rijden of bezorgen? In de Cor Potcast geven wij je de beste tips om een baan te vinden die jou op het lijf geschreven is. En die banen kun je vinden op deze pagina, lekker makkelijk.

Scoor je baan

“Solliciteren is zo makkelijk nog niet”. Dit zei Bart ooit tegen ons terwijl hij nipte aan een dubbele cortado op het terras. Klein detail: hij heeft nog nooit gesolliciteerd. Gelukkig zijn wij, Thomas en Maarten, er om je te helpen, met deze tippies heb jij zo je droombaan te pakken, succes!

YoungCapital Cor Potcast jobs

YC x Cor Potcast 1

In de aflevering wordt een begin gemaakt aan de waslijst aan baantjes die Thomas gehad heeft. Hij vertelt over werken als folderwrapper en -bezorger, vakkenvullen in de Albert Heijn en werken als serveerder in een broodjeszaak.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x COR POTCAST 2

In de nieuwe Cor Potcast is Denzel Dumfries te gast. Hij vertelt over zijn baan als vakkenvuller. Net als Thomas. Waar Thomas de vakken vulde met Conimex, deed Denzel dat met koek en chips. En Maarten vertelt over zijn baan in een verzorgingstehuis voor demente ouderen.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x COR POTCAST 3

Bart vertelt over zijn enige werkervaring buiten een leven als profvoetballer. Namelijk 40 uur taakstraf in een kringloopwinkel als 16-jarige. Hij moest hier oude meubels slopen die ze niet meer verkocht kregen. Verder doet Maarten een oproep aan de luisteraars en kijkers om te bedenken wat een goede baan voor Bart zou zijn. Thomas denkt een baantje op de Zuidas en Maarten denkt dat een baan als callcenter medewerker goed bij hem zou passen.

Check de aflevering
YoungCapital Pantelic Podcast jobs

YC x COR POTCAST 4

Patrick vertelt over zijn werk in een koelcel met groenten en fruit. Hij was daar orders aan het picken. Patrick vertelt wat mooie anekdotes over zijn tijd daar.

Check de aflvering


Check onze Cor Potcast vacatures!Smaak te pakken?

Nog meer banen?

YoungCapital heeft er duizenden.