YoungCapital is hét bedrijf om voor te werken. Waarom? Omdat wij het anders doen. The YoungCapital way.

Who we are

Made of energy. Connected @heart.

We denken altijd in kansen, groei en verandering. En in snelheid. Deze energie voel je als je bij ons binnenstapt. Het zorgt ervoor dat we de markt voorblijven. Wij zijn digital native en kunnen ons geen leven voorstellen zonder 24/7 connectivity. Oh, en misschien wel het belangrijkste: we hebben veel plezier in wat we doen. Dat maakt verschil.

  • We dare to stay different
  • We wow the customer
  • We pursue our dreams
  • We achieve results together
  • We experience fun
  • We fail fast, learn fast, improve fast
  • We are humble

What we believe

Jongeren zijn de toekomst, dus onmisbaar voor elk bedrijf

YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Met hun frisse blik en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Opgegroeid in de digitale wereld, hebben ze nieuwe ideeën over werken. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Jongeren jagen vernieuwing aan bij organisaties. Ze helpen om taboes te doorbreken die in de weg zitten van groei.

What we do

Wij helpen jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen

Door de razendsnelle digitalisering zijn jongeren belangrijker dan ooit. Ze jagen vernieuwing aan, zorgen voor nieuwe manieren van communiceren, van samenwerken en van problemen oplossen. Jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. We doen er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

We are Happy

Wij hebben plezier in wat we doen

Work is fun! Je gaat aan de slag in een jong bedrijf, dat barst van de energie. Heb jij een goed idee? Mooi, voer het maar uit! Wij hebben plezier in wat we doen en we vieren al onze successen samen. Want dat zit in ons DNA.

We are Healthy

YoungCapital houdt je sterk en fit

Groeien. Leren. Jezelf ontwikkelen, in je werk én daarbuiten. Dat is wat jij wil, en daar helpen wij je bij. YoungCapital houdt je sterk en fit. Met een enorme voorraad gezond en lekker eten op kantoor, én met de vetste activiteiten. Schrijf je in voor onze bootcamp- en yogalessen, of doe mee aan onze wedstrijden en games: MudMasters, de Dam tot Damloop, of ons bloedstollende tennistoernooi. Ga je liever een weekend boarden met je collega’s? Goed plan. Leef je uit!

We are Connected

Dé manier om mensen aan je te binden

Goede mensen zoeken, goede mensen vinden, goede mensen houden. Zo doen wij het bij YoungCapital. Wij zetten ons in voor al onze collega’s. We luisteren naar ze, denken mee, prikkelen ze. We helpen ze om het beste uit zichzelf te halen. Dé manier om mensen aan je te binden. Vind je het gek dat niemand bij ons weg wil?

Proud to be YoungCapital

YoungCapital investeert volop in jou. En niet op een zuinige manier. Wij willen dat al onze collega's happy, healthy en connected zijn én blijven. Geinteresseerd geworden?


Bekijk vacatures