Cv voorbeelden

Leuke vacature gevonden. Check. Sollicitatiebrief geschreven. Check. Een cv maken… wacht, wat moet er eigenlijk allemaal in staan en hoe zorg je ervoor dat jouw cv opvalt? Kortom, hoe ziet een cv eruit? No worries, wij hebben goede cv-voorbeelden waarmee jij het bedrijf waar jij wilt solliciteren mee omver blaast.

De cv-voorbeelden geven je in één oogopslag inspiratie hoe je je cv kunt opmaken en welke onderdelen je het beste erin kunt zetten. Of je nu student bent of al jaren als professional werkt: een goed cv voorbeeld vind je hier. Wij snappen namelijk ook wel dat je geen zin hebt om een heel stappenplan te lezen hoe je het beste je cv in elkaar knutselt; je wilt right here, right now een cv voorbeeld.

Een cv = serious business

Beter goed gejat dan slecht bedacht, right? Je kunt onze voorbeeld cv’s als uitgangspunt gebruiken. Ga daarbij goed na wat je wilt uitstralen en bij welk bedrijf je solliciteert. Als je gaat solliciteren bij een bank kun je bijvoorbeeld beter voor een zakelijk cv gaan dan wanneer je wilt werken in een kledingwinkel. Want met een cv vol kattenkoppies beland jij waarschijnlijk onderop de stapel. Katten zijn leuk, maar solliciteren is een serious business. Wat we bedoelen met zakelijk, maar geen saai cv? Hieronder vind je een aantal cv-voorbeelden op een rij. Zo maak jij straks met onze cv-builder binnen no-time een cv die op de ja-stapel beland.

cv voorbeeld

Solliciteer bij ons ook zonder cv

Heb je geen cv, maar wil je wel solliciteren? Geen probleem! Bij YoungCapital kun je ook solliciteren zonder cv. Bekijk de vacatures!

Bijbaan cv

Esmee is net begonnen met haar studie Bedrijfskunde en wil daarnaast een bijbaantje als callcenter medewerker. Werk met vaak een flexibel rooster. Tip: zet bij flexibel werk altijd je beschikbaarheid in je cv, dan weet het bedrijf wanneer zij je in kunnen zetten.

Bijbaan cv

Natuurlijk hebben wij dit voorbeeld-cv bijbaan ook in een pdf versie voor je. Zo zijn we dan ook wel weer.

Stage Cv

Aamir is op zoek naar een stage. Hij zit in zijn tweede jaar hbo Journalistiek en moet stage lopen bij een uitgeverij. Tip: Wil jij dat je cv eruit springt? Zet er dan een stukje over jezelf in. Zo wordt je cv meer dan alleen een papiertje met je skills erop. Vergeet natuurlijk ook niet aan te geven wanneer je stage kunt lopen.

Stage cv

Je vindt de pdf versie van het voorbeeld stage cv hier.

Traineeship cv

Melanie is net afgestudeerd en is op zoek naar haar eerste, echte baan. Maar tijdens haar job hunt merkt ze dat ze nog niet helemaal ready is, omdat ze nog geen ervaring heeft. Een traineeship is dan een ideale uitkomst. Ze werkt en leert dan tegelijk, en komt snel veel meer te weten over haar vakgebied. Tip: Het benoemen van certificaten die je hebt behaald of cursussen die je hebt gevolgd kunnen in je voordeel werken. Heb je bijvoorbeeld een middagje een cursus gehad over Agile werken óf heb je een EHBO-certificaat? Zet dit op je cv.

Traineeship cv

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we dit voorbeeld traineeship cv ook in een pdf versie.

Startersfunctie mbo cv

Tim is net afgestudeerd als autotechnicus en klaar voor the real deal. Tip: Kort vertellen wat je tijdens je stages of (bij)banen voor taken had, helpt je future werkgever een beter beeld van jou te krijgen. Een groot voordeel, want als hij meteen al op je cv kan lezen wat je kunt, is de kans dat ze jou uitnodigen op gesprek een stuk groter!

Startersfunctie mbo cv

Je vindt de pdf versie van het voorbeeld startersfunctie mbo cv hier.

Voorbeeld-cv Engels (Startersfunctie hbo)

Rogier trok na zijn studie Business IT & Management rond door Azië en is nu klaar voor een internationale baan in de IT-branche. Tip: Wil je solliciteren bij een internationaal bedrijf? Zorg er dan voor dat je cv in het Engels geschreven is. Inkoppertje, maar een reminder kan nooit kwaad. Daarnaast staat het heel goed op je cv als je een referentie opgeeft. Vaak vinden werkgevers het prettig om van iemand te horen hoe jij functioneert en wat voor iemand jij bent. Zorg er wel voor dat je van tevoren vraagt aan je huidige of vorige werkgever of jij hem als referentie op mag geven.

Voorbeeld-cv Engels Startersfunctie hbo

Weet je wat nou zo fijn is? We hebben dit Engelse voorbeeld-cv ook in pdf versie. Geen dank.

Cv-builder

Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Mooi! Klik dan meteen door naar de gratis cv-builder: een tool waarmee je snel en gemakkelijk een origineel cv in elkaar tovert.