Coolblue bijrijder vacatures

Er zijn 0 vacatures voor bijrijder bij Coolblue gevonden

Werken bij Coolblue als bijrijder

Werken bij Coolblue? Bijrijder is een van de toffe functies waarin je aan de slag kunt bij dit succesvolle e-commercebedrijf. Coolblue werkt onder de pakkende slogan ‘Alles voor een glimlach’. Daar ga jij als bijrijder bij Coolblue ook voor zorgen. Samen met een bezorger lever je alle pakketjes op tijd af bij het juiste adres. Spierballen kweken, je handen uit de mouwen steken en lekker onderweg zijn, houd jij daar wel van? Grote kans dat je hier een leuke Coolblue bijrijder vacature vindt die bij je past. Liever iets breder zoeken naar een nieuwe job? Kijk dan eens bij al onze vacatures bij Coolblue.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Word bijrijder bij Coolblue

Wat je nodig hebt om als bijrijder bij Coolblue aan de slag te gaan? Een Europees schakelrijbewijs B. Die hoef je nog niet lang op zak te hebben. Al heb je die gisteren opgehaald, voor een job als Coolblue bijrijder is dat prima. Wil je liever reageren op vacatures voor bezorger bij Coolblue? Dan moet je rijbewijs minimaal 2 jaar oud zijn. En wat heb je nog meer nodig? Als je minstens 18 jaar oud bent, een VOG kunt aanvragen én veel zin hebt om in die bekende blauwe bus te stappen, zit je helemaal goed. Klaar om te solliciteren? Dan vind je hier de perfecte Coolblue bijrijder vacature voor jou. Benieuwd wat er bij andere bedrijven mogelijk is? Check dan onze andere vacatures voor bijrijder.

Solliciteren via YoungCapital voor een baan als Coolblue bijrijder is supersimpel. Vooral als je al een YoungCapital-account hebt. En anders heb je die binnen no time aangemaakt. Nog geen cv? Geen stress, ook daar hebben we wat voor: onze gratis cv-maker. En de motivatiebrief? Met onze sollicitatietips en uitgebreide infopagina over Coolblue heb je die zo geschreven. Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Staat er op dit moment geen Coolblue bijrijder vacature voor jou tussen? Stel dan een e-mailalert in en we houden je op de hoogte van het nieuwste aanbod.


Veelgestelde vragen

 • Heb je een rijbewijs nodig om als bijrijder bij Coolblue te werken?

  Ja, je hebt een Europees schakelrijbewijs B nodig voor een baan als bijrijder bij Coolblue. Als je je rijbewijs korter dan 2 jaar hebt, is dat geen probleem.

 • Kun je als Coolblue bijrijder makkelijk doorgroeien tot bezorger?

  Jazeker, je kunt als Coolblue bijrijder makkelijk doorgroeien tot bezorger als je jouw rijbewijs langer dan 2 jaar hebt. Benieuwd naar andere functies, bijvoorbeeld orderpicker? Bekijk alle vacatures bij Coolblue.

 • Hoe vind ik de perfecte Coolblue bijrijder vacature voor mij?

  Door het vacatureaanbod op deze pagina te filteren op jouw voorkeuren. Klik jouw wensen aan en dan verschijnen alle vacatures die relevant zijn voor jou. Zo vind je snel de ideale Coolblue bijrijder vacature.

 • Wat is het verschil tussen het werk van een bezorger en een bijrijder bij Coolblue?

  Het enige verschil is dat de bezorger het busje bestuurt en dat de bijrijder op de bijrijdersstoel zit. Maar beide functies zijn verantwoordelijk voor het bezorgen van pakketjes en eventueel installeren van de bezorgde apparaten.

Header