Coolblue fietskoerier vacatures

Er zijn 2 vacatures voor fietskoerier bij Coolblue gevonden

Werken bij Coolblue als fietskoerier

Zelfstandig werken in de buitenlucht én je dagelijkse beweging binnenkrijgen zonder dat je naar de sportschool hoeft? Dat kan als je gaat werken bij Coolblue als fietskoerier. Ken jij ze al, die iconische blauwe bakfietsen van CoolblueFietst? Misschien heb je al weleens een fietskoerier van Coolblue rond zien rijden. Ze verschijnen in steeds meer steden om pakketjes op een groene manier op het juiste adres te brengen. Wil jij dat ook? Dan zit je op de goede plek. In het aanbod hieronder vind je namelijk zó jouw ideale Coolblue fietskoerier vacature. Wat er nog meer mogelijk is bij Coolblue? Dat zie je in ons overzicht met alle Coolblue vacatures.

Word Coolblue fietsbezorger

Het werk van een Coolblue fietsbezorger is niet heel anders dan dat van een ‘normale’ bezorger. Jouw belangrijkste taak is om pakketjes op te halen bij het depot en ze volgens een vastgestelde route op tijd bij het juiste adres te brengen. Natuurlijk gaat het hier om wat minder grote bestellingen, want een nieuwe koelkast past niet in je bakfiets. Maar jij levert net als iedere andere koerier pakketjes bij de klant. À la Coolblue doe je ‘Alles voor een glimlach’ (en voor een mooi salaris natuurlijk). Zoek je een bijbaantje als student? Dan is zo’n job als fietsbezorger bij Coolblue natuurlijk ideaal. Sporten, bijverdienen en je dagelijks dosis frisse lucht binnenkrijgen in één klap, wil jij dat ook? Goed nieuws: de Coolblue fietskoerier vacatures staan hier voor je klaar.

Wat je nodig hebt om te mogen werken als Coolblue bezorger op de fiets? Eigenlijk niet zo veel, want een rijbewijs hoef je natuurlijk niet te hebben. Het enige wat Coolblue vraagt is dat je minstens 18 jaar oud bent. Op sommige plekken wordt daarvoor een uitzondering gemaakt, dus check de functie-eisen altijd goed in elke Coolblue fietsbezorger vacature. Klaar om te solliciteren? Lees onze infopagina over Coolblue en sollicitatietips eens door om het jezelf makkelijk te maken. Nog geen leuke Coolblue fietskoerier vacature gevonden? Geen stress. Stel een e-mailalert in en wij houden je op de hoogte van het nieuwste aanbod. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze andere vacatures voor fietskoerier.


Veelgestelde vragen

  • Kun je bij Coolblue als fietskoerier werken?

    Dat kan, Coolblue doet ook aan bezorging per fiets. Op deze pagina vind je onze vacatures voor fietskoerier bij Coolblue. Benieuwd naar andere jobs? Check al onze Coolblue vacatures.

  • Hoe oud moet je zijn om te mogen werken als Coolblue fietsbezorger?

    Je moet 18 jaar zijn om te mogen werken als Coolblue fietsbezorger.

  • Waar kun je werken als fietskoerier bij Coolblue?

    Je kunt op veel verschillende plekken als fietskoerier bij Coolblue aan de slag. Kijk maar eens in ons aanbod met vacatures. Staat er nog geen vacature tussen in jouw woonplaats? Stel dan een e-mailalert in en we houden je op de hoogte van de nieuwste fietskoerier vacatures bij Coolblue.