Coolblue klantenservice vacatures

Er zijn 1 vacatures in de klantenservice bij Coolblue gevonden

Werken bij de Coolblue klantenservice

Zoek je een toffe bijbaan of leuke fulltime job in de klantenservice? Denk dan eens aan werken bij de Coolblue klantenservice. Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan voor dit grote e-commercebedrijf? Heb jij even geluk, want op deze pagina staan onze Coolblue vacatures in de klantenservice. Of je nou problemen van klanten wilt oplossen of liever advies geeft over producten, het kan allemaal als je bij de klantenservice van Coolblue gaat werken. Kijk tussen onze Coolblue klantenservice vacatures wat er op dit moment mogelijk is. Liever ook andere banen bij Coolblue bekijken? Check dan al onze vacatures bij Coolblue.

Aan de slag als klantenservice medewerker bij Coolblue

Om als klantenservice medewerker bij Coolblue aan de slag te gaan, heb je niet veel nodig. Een diploma is niet vereist, en ervaring is een pre, maar ook geen harde eis. Wel moet je minstens 18 jaar zijn en in veel gevallen een VOG kunnen aanvragen. Geen probleem? Dan kun je met een gerust hart reageren op een klantenservice Coolblue vacature. Als Coolblue klantenservice medewerker ga je aan de slag voor de glimlach van de klant. En die van jezelf natuurlijk, want een leuk salaris en goede dosis werkervaring is mooi meegenomen. Al zin in? Tijd om de Coolblue klantenservice vacatures te bekijken. Liever nog even verder kijken? Wij hebben natuurlijk ook vacatures in de klantenservice bij andere bedrijven.

Heb je een toffe vacature bij de Coolblue klantenservice gevonden? Dan staat je nog maar één ding te doen: solliciteren. Dat is bij YoungCapital gelukkig zo gepiept. Nog even wat meer research doen? We’ve got you. We schreven namelijk een uitgebreide infopagina over Coolblue. Ook hebben we handige sollicitatietips. Zo wordt solliciteren op onze Coolblue klantenservice vacatures helemaal een makkie. Gelukt? Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op.


Veelgestelde vragen

  • Heb je een diploma nodig om te werken bij de Coolblue klantenservice?

    Nee, je hebt geen diploma nodig om te werken bij de Coolblue klantenservice. Ook als je nog studeert, kun je dus gewoon solliciteren voor een bijbaantje bij de klantenservice van Coolblue.

  • Waar kan ik werken bij de klantenservice van Coolblue?

    In de klantenservice van Coolblue kun je op verschillende plekken aan de slag, ook vanuit huis. Op deze pagina zie je wat er op dit moment mogelijk is. Liever meerdere functies bekijken? Check dan al onze vacatures bij Coolblue.

  • Hoe solliciteer ik op een Coolblue klantenservice vacature?

    Dat kan heel makkelijk met je YoungCapital-account. Klik op jouw favoriete vacature, log in en voeg je cv en sollicitatiebrief toe. Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op.