Coolblue orderpicker vacatures

Er zijn 3 vacatures voor orderpicker bij Coolblue gevonden

Werken als orderpicker bij Coolblue

Werken in het distributiecentrum van Coolblue als orderpicker, hoe klinkt dat? Bij Coolblue doe je ‘Alles voor een glimlach’, maar óók voor een fijn salaris, supergezellig vriendenteam en mooie doorgroeimogelijkheden. Zo’n toffe (bij)baan past altijd wel in jouw weekschema. Zelfs als bijbaantje naast jouw studie is het werk als orderpicker bij Coolblue ideaal. Een diploma heb je voor deze banen namelijk niet nodig. Wel flink wat enthousiasme om je in te zetten voor een leuk e-commercebedrijf natuurlijk. Zit dat wel goed? Tijd om de Coolblue orderpicker vacatures te bekijken. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is bij Coolblue? Check dan ons overzicht met alle Coolblue vacatures.

Word Coolblue orderpicker

Werken als orderpicker bij Coolblue, wat houdt dat eigenlijk in? Het is niet zo ingewikkeld als het klinkt. Orderpicken is namelijk het bij elkaar verzamelen en klaarmaken van bestellingen voordat ze verstuurd worden. Ook het ontvangen en opslaan van nieuwe voorraad hoort bij het werk als Coolblue orderpicker. Ga je in het distributiecentrum van Coolblue werken? Dan ben je niet alleen bezig met orderpicken, maar krijg je er ook andere taken bij. Daarom wordt deze functie meestal ‘magazijnmedewerker’ genoemd. Het orderpicken is daar onderdeel van. Hoe het zit met doorgroeimogelijkheden? Bij Coolblue heb je de mogelijkheid certificaten te halen voor een functie als heftruckmedewerker. Klinkt goed, toch? Neem snel eens een kijkje tussen onze Coolblue orderpicker vacatures voor het huidige aanbod.

Al zin om te solliciteren op een van de vacatures voor orderpicker bij Coolblue? Dan kun je vast nog wat meer info gebruiken. Check onze uitgebreide pagina over Coolblue voor alles over de bedrijfscultuur en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Wel zo handig. Tips nodig voor het schrijven van je sollicitatiebrief of maken van je cv? Neem dan onze sollicitatietips door of gebruik onze gratis cv-maker. Zo wordt solliciteren echt een eitje. Alles check? Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet start jij binnenkort al als Coolblue orderpicker. Ook even kijken bij andere werkgevers? Check dan al onze vacatures voor orderpicker.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken als orderpicker bij Coolblue?

  Dat kan. Solliciteer op een vacature voor orderpicker of magazijnmedewerker, dan hoort het orderpicken zeker bij jouw taken. Liever ook andere functies bekijken? Check dan al onze Coolblue vacatures.

 • Hoe is het om te werken als orderpicker bij Coolblue?

  Dat weet je natuurlijk pas écht als je zelf als orderpicker werkt. Lees een inside story over het werk van een orderpicker in onze blog.

 • Wat ga je doen als orderpicker bij Coolblue?

  Als orderpicker of magazijnmedewerker bij Coolblue werk je in een magazijn en zoek je bestellingen bij elkaar en maak je ze klaar voor verzending.

 • Wat is het verschil tussen een baan als orderpicker en magazijnmedewerker bij Coolblue?

  Meestal combineert Coolblue deze functies in één baan. Het zal dus vaak zo zijn dat er geen aparte orderpickers zijn. Het orderpicken is dan onderdeel van een baan als magazijnmedewerker.