Vacatures C# .net developer

Er zijn 2 vacatures voor C# .net developer gevonden.

Ben jij een expert in programmeren? Dan kun je misschien wel aan de slag als C# .net developer! C# is een programmeertaal die gebruikt wordt voor het ontwikkelen van apps en desktopapplicaties. Er is veel werkgelegenheid in de IT-wereld en je kunt er goed aan verdienen! Wie slim is, probeert het dus te maken als developer. YoungCapital biedt veel IT-traineeships aan, waarbij je leert en werkt tegelijk. Zo leer je ‘on the job’ hoe je C# .net developer wordt. Denk jij dat een carrière als developer iets voor jou is? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Wat doet een C# .net developer?

Wanneer je gaat werken als C# .net developer, ben je een programmeur, maar dan nét even anders. Jij bent namelijk gespecialiseerd in de programmeertaal C#, een onderdeel van het .net framework van Microsoft. Als C# .net developer bouw je onder andere webapplicaties en apps. De programmeertaal C# is relatief makkelijk te leren en je maakt er niet zo snel fouten in.

Welke opleiding heb je nodig als C# .net developer?

Als C# .net developer heb je een opleiding in de richting van ICT nodig, zoals (technische) informatica. Daarnaast is handig om een specifieke cursus in C# gevolgd te hebben. Uiteraard zijn er ook veel programmeurs die programmeren op een andere manier leren. Check dus altijd de opleidingseisen per vacature voor C# .net developer.

Wat verdient een C# .net developer?

Het gemiddelde salaris van een C# .net developer in Nederland is € 3.568 per maand. Maar, wat jij precies gaat verdienen als C# .net developer hangt natuurlijk altijd van verschillende factoren af. Bijvoorbeeld hoeveel ervaring je op zak hebt, welk diploma je hebt behaald, voor welke organisatie je gaat werken en of je op zzp-basis of in loondienst aan de slag gaat.

Waar ga je werken als C# .net developer?

Met een baan als C# .net developer kun je bij allerlei verschillende organisaties en bedrijven terechtkomen. Zo kun je bij een software-ontwikkelingsbedrijf gaan werken, of bij een grote organisatie waar ze een ICT-afdeling hebben. Uiteraard kun je als C# .net developer ook als zzp’er aan de slag, zodat je voor verschillende opdrachtgevers kunt werken.