Vacatures Ruby-developer

Er zijn 0 vacatures voor Ruby-developer gevonden.

Ken jij de programmeertaal Ruby op je duimpje? Met of zonder Rails? Dan ben jij de Ruby-developer die wij zoeken! Als developer ontwikkel jij de beste apps en software voor bedrijven. Je bent analytisch, geduldig en een echte bèta. Je kent de computer door en door. Aangezien er in de IT veel goedbetaalde vacatures openstaan, is het handig om in deze sector aan de slag te gaan. Bij YoungCapital kun je een aantal IT-traineeships volgen, waarbij je opgeleid wordt tot een professionele developer. Wil jij aan het werk als Ruby-developer? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer met je profiel!

Veelgestelde vragen

  • Wat doet een Ruby-developer?
    Wanneer je gaat werken als Ruby-developer ga je dagelijks aan de slag met de programmeertaal Ruby, ook wel RoR of Ruby on Rails genoemd. Deze taal is functioneel, efficiënt en relatief makkelijk aan te leren. Als Ruby-developer ontwikkel, implementeer en test je web- en softwaretoepassingen in Ruby.
  • Welke opleiding heb je nodig als Ruby-developer?
    Als Ruby-developer is een opleiding in de richting van (technische) informatica handig, op hbo- of wo-niveau. Daarnaast bestaan er verschillende cursussen en trainingen die je specifiek als Ruby-developer kunt volgen. Heb je (nog) geen opleiding in de goede richting? Met het juiste opleidings- en ervaringsniveau kun je vaak ook solliciteren op de vacatures voor Ruby-developer. Check daarvoor simpelweg de functie-eisen in de vacatures voor Ruby-developer.
  • Waar ga je werken als Ruby-developer?
    Ruby-developers werken bij allerlei verschillende organisaties en bedrijven. Zo kun je bij een software- of ICT-bedrijf aan de slag, maar ook bij een ander soort organisatie. Veel grote organisaties hebben namelijk een eigen ICT-afdeling, waar je als Ruby-developer kunt werken. Doorgaans werk je samen met andere (web)developers, graphic designers en software engineers.

Helaas, er zijn geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht

Maar we zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou een geschikte baan hebben. Sla hierboven je zoekopdracht op en ontvang nieuwe vacatures in je mail of pas je zoekopdracht aan