Vacatures bijrijder

Er zijn 8 vacatures voor bijrijder gevonden.

Wil je graag de logistieke sector in, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is een baan als bijrijder misschien wel iets voor jou! Als bijrijder zit je naast de chauffeur en help je bij het bezorgen van pakketjes. Jij levert de bestellingen snel en veilig af en maakt de klanten blij. Daarna ga je door naar de volgende klant. Het is wel alvast handig als je je rijbewijs B hebt: het kan zijn dat je in moet vallen voor de chauffeur als hij ziek is. Zo kun je snel doorgroeien en meer rijbewijzen halen. Interesse? Bekijk dan snel onze bijrijder vacatures!

Wat doet een bijrijder?

Als bijrijder rijd je mee met een bezorger of chauffeur. Jij helpt producten afleveren die de bezorger niet alleen kan tillen. Ook help je in sommige gevallen met het installeren van bijvoorbeeld electronica of witgoed.

Welke opleiding heb je nodig als bijrijder?

Goed nieuws: om bijrijder te worden hoef je geen opleiding gevolgd te hebben. Sterker nog, je kunt bij sommige bedrijven zelfs zonder middelbaar schooldiploma aan het werk.

Wat is het salaris van een bijrijder?

Het salaris van een bijrijder hangt af van een aantal verschillende factoren, zoals hoeveel jaren je al in dienst bent, jouw leeftijd en het type producten dat je vervoert. Gemiddeld ligt het salaris van een bijrijder tussen de € 900,- en € 1.400,- per maand.

Waarom zou je werken als bijrijder?

Als bijrijder is geen dag hetzelfde. Je zit niet de hele dag achter een bureau maar crost in plaats daarvan de stad door. Ook is dit dé ideale (bij)baan voor iedereen die geen diploma op zak heeft maar wel de handen uit de mouwen wilt steken.

Werken als fulltime vuilnisman in Cuijk

Fulltime bezorgers gezocht in Uden (€10,91 p/u)

Parttime of fulltime bijrijder voor Nabuurs in Maastricht

Fulltime bijrijder (€10,91 p/u) Swiss Sense in Uden

Parttime of fulltime bijrijder voor Nabuurs in Venray

Parttime handige bezorger bij Coolblue in Venlo

Fulltime bijrijder bij een logistiek bedrijf in Venlo

Fulltime bezorger bij een logistiek bedrijf in Venlo