Vacatures bijrijder

Er zijn 9 vacatures voor bijrijder gevonden.

Wil je graag de logistieke sector in, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is een baan als bijrijder misschien wel iets voor jou! Als bijrijder zit je naast de chauffeur en help je bij het bezorgen van pakketjes. Jij levert de bestellingen snel en veilig af en maakt de klanten blij. Daarna ga je door naar de volgende klant. Het is wel alvast handig als je je rijbewijs B hebt: het kan zijn dat je in moet vallen voor de chauffeur als hij ziek is. Zo kun je snel doorgroeien en meer rijbewijzen halen. Interesse? Bekijk dan snel onze bijrijder vacatures!

Wat doet een bijrijder?

Als bijrijder rijd je mee met een bezorger of chauffeur. Jij helpt producten afleveren die de bezorger niet alleen kan tillen. Ook help je in sommige gevallen met het installeren van bijvoorbeeld electronica of witgoed.

Welke opleiding heb je nodig als bijrijder?

Goed nieuws: om bijrijder te worden hoef je geen opleiding gevolgd te hebben. Sterker nog, je kunt bij sommige bedrijven zelfs zonder middelbareschooldiploma aan het werk.

Wat is het salaris van een bijrijder?

Het salaris van een bijrijder hangt af van een aantal factoren, zoals hoeveel jaren je al in dienst bent, jouw leeftijd en het type producten dat je vervoert. Gemiddeld ligt het salaris van een bijrijder tussen de € 900,- en € 1.400,- per maand.

Waarom zou je werken als bijrijder?

Als bijrijder is geen dag hetzelfde. Je zit niet de hele dag achter een bureau maar crost in plaats daarvan de stad door. Ook is dit dé ideale (bij)baan voor iedereen die geen diploma op zak heeft maar wel de handen uit de mouwen wil steken.

Fulltime bijrijder Swiss Sense in Uden

Top Job

Word bijrijder van luxe meubelen regio Bergen op Zoom

Iedere vrijdag (parttime) bijrijder in Hengelo

Fulltime bijrijder bij Coolblue in Venlo

Fulltime bezorger bij Coolblue in Venlo

Parttime logistiek medewerker voor Nabuurs Venray

Fulltime logistiek medewerker bij Nabuurs Venray

Fulltime logistiek medewerker voor Nabuurs in Maastricht

Parttime logistiek medewerker voor Nabuurs in Maastricht