Vacatures eindcontroleur

Er zijn 12 vacatures voor eindcontroleur gevonden.

Ben jij een perfectionist? En staat de kwaliteit van een product voor jou op nummer één? Dan is een baan als eindcontroleur misschien wel iets voor jou. Als eindcontroleur ben je verantwoordelijk voor het controleren van producten nadat ze gerepareerd zijn. Dit doe je volgens de voorschriften en protocollen. Jij bent verantwoordelijk voor de laatste stap in het proces voordat het toestel weer teruggaat naar de klant. Je checkt of alles functioneert, goed geplaatst is en er goed uitziet. Dit alles doe je aan de hand van verschillende testen. Een verantwoordelijke taak, want jij zorgt ervoor dat de klant tevreden blijft. Wil je aan de slag als eindcontroleur? Bekijk dan snel onze eindcontroleur vacatures!

Wat doet een eindcontroleur?

Als eindcontroleur doe jij de laatste controle van producten die gerepareerd zijn. Hierbij let je uiteraard op de kwaliteit van het product, maar zorg je ook dat alles volgens de voorschriften en protocollen is uitgevoerd.

Welke opleiding heb je nodig als eindcontroleur?

Het gevraagde opleidingsniveau verschilt per vacature voor eindcontroleur. De meeste werkgevers vragen om een mbo-diploma, maar bij sommige bedrijven kun je ook met een middelbaar school-diploma aan het werk.

Wat verdient een eindcontroleur?

Ook het salaris van een eindcontroleur kan verschillen per vacature. Zo verdien je als beginnend eindcontroleur rond de € 1.900,- maar kan dit oplopen tot zo'n € 3.000,- per maand.

Waar kun je werken als eindcontroleur?

Als eindcontroleur kun je bij allerlei werkgevers aan de slag. Meestal ga je werken voor een productiebedrijf, want jij bent immers verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze producten.

Tijdelijk administatief medewerker bij DHL in Houten

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word fulltime voorman bij BMN in Cruquius

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Parttime voorraadbeheerder bij beauty bedrijf in Naarden

Word fulltime stock planner bij een beauty bedrijf in Hoorn

Fulltime manager logistiek bij een event bedrijf in Haarlem

Word Assistent Teamleider bij Vers DC van Hanos Apeldoorn!

Word logistiek Controleur bij Hanos in Apeldoorn!

Start als Magazijn medewerker bij Landport in Raamsdonksveer

Flexibele fulltime declarant gezocht bij FedEx in Eindhoven

Fulltime magazijn medewerker in Raamsdonksveer

Start als parttime toezichthouder in Velsen-Noord!

Start als fulltime productiemedewerker in Alkmaar