Vacatures expeditiemedewerker

Er zijn 8 vacatures voor expeditiemedewerker gevonden.

Zoek jij een uitdagende baan als expeditiemedewerker? Ben jij stressbestendig en een echte aanpakker? Als expeditiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een goede transportplanning. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je als expeditiemedewerker goederen gaat laden en inpakken om ze veilig via een container naar het buitenland te vervoeren. Bij al deze werkzaamheden zorg je voor orde en netheid. Een verantwoordelijke taak! Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Bekijk dan snel onze expeditiemedewerker vacatures!

Wat doet een expeditiemedewerker?

Als expeditiemedewerker ben je werkzaam in een magazijn of distributiecentrum, waar je een divers takenpakket hebt. Zo stel je onder andere een transportplanning op, laad en los je goederen, pak je deze in en heb je soms lichte administratieve werkzaamheden.

Welke opleiding heb je nodig als expeditiemedewerker?

Goed nieuws: voor de meeste vacatures voor expeditiemedewerker heb je geen specifiek diploma nodig. Voor de meeste werkgevers is een middelbareschooldiploma of mbo-diploma voldoende.

Wat verdient een expeditiemedewerker?

Het salaris van een expeditiemedewerker verschilt per baan. Het exacte bedrag hangt af van factoren zoals je leeftijd, werkervaring en het aantal uren dat je werkt. Gemiddeld ligt het salaris van een expeditiemedewerker tussen de € 1.700,- en € 2.500,- per maand.

Waar werkt een expeditiemedewerker?

Als expeditiemedewerker kun je bij allerlei bedrijven aan het werk. Je werkt in een magazijn, distributiecentrum of andere soort opslagplaats.

Start fulltime als Logistiek nacht medewerker in Drachten in Drachten-Azeven

Fulltime teamlead at Geodis in Venlo

Word nu fulltime magazijnmedewerker in Zwijndrecht!

Start als fulltime productiemedewerker in Middenmeer

Word nu fulltime magazijnmedewerker in Rotterdam!

Word Orderpicker bij CuliVers in Eindhoven!

Fulltime strategisch teamleider bij Geodis in Venlo

Word fulltime supervisor logistiek bij BMN in Alkmaar