Vacatures reachtruckchauffeur

Er zijn 1 vacatures voor reachtruckchauffeur gevonden.

Heb jij een reachtruckcertificaat en weet jij van aanpakken? Dan is een baan als reachtruckchauffeur echt iets voor jou! Op onze website hebben we tal van vacatures voor gedreven reachtruckchauffeurs online staan. De baan waar jij naar op zoek bent zit er vast tussen. Als reachtruckchauffeur ga je veelal aan de slag in een magazijn, om pallets met spullen naar de juiste plek te brengen. Een certificaat is vaak vereist, maar er zijn ook mogelijkheden om deze nog te halen. Als je op zoek bent naar een baan in de logistieke sector, dan is reachtruckchauffeur een leuke functie om mee te beginnen. Iets voor jou? Scrol dan eens door onze vacatures!

Wat doet een reachtruckchauffeur?

Als reachtruckchauffeur werk je meestal in een magazijn of andere opslagplaats van goederen. Jij vervoert hier zware producten en goederen van de ene plek naar de andere.

Welke opleiding heb je nodig als reachtruckchauffeur?

Je kunt niet zomaar aan de slag als reachtruckchauffeur, hiervoor moet je namelijk eerst een reachtruckcertificaat behalen. Sommige werkgevers vragen ook om een VCA-certificaat, maar de specifieke eisen verschillen per vacature.

Wat verdient een reachtruckchauffeur?

Het salaris van een reachtruckchauffeur verschilt ook per baan. Zo verdien je als beginnend reachtruckchauffeur rond de € 1.600,- per maand, maar dit kan oplopen tot zo'n € 2.300,-.

Waar ga je werken als reachtruckchauffeur?

Als reachtruckchauffeur kun je bij allerlei bedrijven aan het werk. Denk hierbij aan grote commerciële bedrijven maar ook bijvoorbeeld postbedrijven of direct voor een magazijn.