Vacatures transportplanner

Er zijn 13 vacatures voor transportplanner gevonden.

Ben jij nauwkeurig en een kei in plannen? Heb je ervaring met plannen van transport en werk je graag met mensen? Mooi! Dan is een fulltime of parttime baan als transportplanner iets voor jou! Als transportplanner ben jij samen met jouw medeplanners verantwoordelijk voor de gehele rittenplanning van de bezorgers. Jouw functie houdt niet op nadat de ritten gepland zijn. Want na je planning stel je rapportages op en analyseer jij hoe jullie de planning de volgende dag nog beter kunnen maken! Klopt er iets niet helemaal? Jij grijpt meteen in en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je zorgt ervoor dat alle transport soepel verloopt op de afgesproken transittijden. Elke dag is anders en er is altijd wel iets te doen! Benieuwd? Kijk snel bij onze vacatures!

Wat doet een transportplanner?

Als transportplanner regel jij het transport van goederen. Klink best voor de hand liggend, maar je takenpakket is behoorlijk divers. Zo plan jij de route van het transport en pas je deze indien nodig aan, ben je verantwoordelijk voor de indeling van de goederen in het vervoersmiddel en regel je de documentatie van het transport.

Hoe word je transportplanner?

Voor een baan als transportplanner moet je een mbo opleiding in de richting van transport of logistiek afgerond hebben. Er zijn ook verschillende cursussen die je kunt volgen om transportplanner te worden. Wat er precies van je gevraagd wordt, verschilt per vacature voor transportplanner.

Wat verdient een transportplanner?

Het salaris van een transportplanner kan ontzettend uiteenlopen. Het beginsalaris ligt rond de € 1.800,- per maand, maar dit bedrag kan oplopen tot wel € 3.500,- per maand.

Waar ga je werken als transportplanner?

Als transportplanner ga je meestal bij een transportbedrijf aan het werk. Toch kan het ook voorkomen dat je direct voor het goederenbedrijf zelf werkt.

Logistiek Coördinator Planning bij NS in Utrecht

Top Job

Fulltime logistiek coördinator in Roosendaal

Fulltime transportplanner bij een oliemaatschappij in Breda

Binnendienst medewerker Logistiek in Son en Breugel

Coördinator bij NS in Utrecht

Parttime planbaliemedewerker PostNL in Tilburg

Fulltime planbalie medewerker gezocht bij PostNL in Ridderkerk

PostNL zoekt een parttime rittenvoorbereider in Ridderkerk

Logistiek Coördinator Planning bij NS in Eindhoven

Logistiek Coördinator Planning bij NS in Rotterdam

Fulltime commercieel expediteur gezocht in Almelo

Fulltime commercieel medewerker binnendienst bij een oliebedrijf in Rotterdam

Fulltime Planner bij DHL in Utrecht