Vacatures facilitair medewerker

Er zijn 5 vacatures voor facilitair medewerker gevonden.

Facilitair medewerker is een brede functie. Je zult je niet alleen bezig houden met schoonmaken, maar soms ook met catering, administratieve taken, de agenda opstellen en de post verwerken. Welke taken je precies gaat doen, hangt af van het bedrijf waar je gaat werken. Het is wel belangrijk dat je fysiek sterk bent: het schoonmaakwerk kan best zwaar zijn. Daar staat tegenover dat iedereen het kan leren en dat je vaardigheden opdoet die je later ook weer kunt gebruiken! Kortom: een leuke baan met veel verantwoordelijkheden! Bekijk nu onze vacatures en solliciteer!

Wat doet een facilitair medewerker?

Als facilitair medewerker heb je een divers takenpakket. Je houdt je bezig met schoonmaken, maar soms ben je ook druk met andere taken, zoals het verzorgen van de catering of licht administratief werk. Wat je precies gaat doen, hangt af van het bedrijf waarvoor je werkt.

Welke opleiding heb je nodig als facilitair medewerker?

De meeste vacatures voor facilitair medewerker vragen om minstens een mbo-diploma. Deze kun je behalen met de opleiding Facilitair Medewerker op niveau 2.

Wat verdient een facilitair medewerker?

Het salaris van een facilitair medewerker kan enorm verschillen op basis van factoren zoals je leeftijd en werkervaring. Gemiddeld verdien je als facilitair medewerker tussen de €1.300,- en € 2.500,- per maand.

Waar kun je werken als facilitair medewerker?

Als facilitair medewerker kun je bij allerlei verschillende bedrijven aan het werk. Vrijwel elk kantoor, groothandel of andere soort werkplaats heeft namelijk een facilitair medewerker nodig.