Vacatures operator

Er zijn 5 vacatures voor operator gevonden.

Ben jij technisch onderlegd en zoek je een uitdagende baan? Ga dan aan de slag als operator! Je kunt verschillende kanten op als operator. Zo kun je aan het werk als machine-operator of als procesoperator. Als machine-operator ben jij verantwoordelijk voor het repareren van defecten aan machines. Dat niet alleen: je controleert ook de kwaliteit, en het is jouw taak om de machines te onderhouden. Een procesoperator zorgt ervoor dat het hele productieproces van een bedrijf op rolletjes loopt. Kortom: als operator heb je een verantwoordelijke baan! Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct op onze vacatures!

Wat doet een operator?

De werkzaamheden van een operator zijn enorm uiteenlopend. Wat je precies gaat doen, hangt af van jouw exacte functie. Zo ben je als machine-operator verantwoordelijk voor de werking van een machine, terwijl je als procesoperator het gehele productieproces overziet.

Welke opleiding heb je nodig om als operator te werken?

Je kunt operator worden op verschillende niveaus. Zo heb je bijvoorbeeld de opleidingen procesoperator A, B of C op mbo niveau, maar kun je ook met de hbo-opleiding Levensmiddelentechnologie in deze functie aan de slag. Bij sommige werkgevers kun je een opleiding volgen met baangarantie.

Wat verdient een operator?

Wat je verdient als operator, hangt af van de sector waarin je werkt, je leeftijd en je ervaring. Dit salaris ligt gemiddeld tussen de € 1.500,- en de € 4.200,- per maand.

Waarom zou je operator worden?

Als operator heb je veel verantwoordelijkheid, ben je altijd met iets in de weer en speel je een belangrijke rol in het productieproces. Ook heb je als operator goede doorgroeimogelijkheden.