Uiterlijke verzorging vacatures

Er zijn 2 uiterlijke verzorging gevonden.

Jij bent een echte expert op het gebied van beauty. Harsen, blenden, knippen en vijlen, jij doet het allemaal. Wil jij van je passie je beroep maken? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Hier vind je namelijk allerlei verschillende uiterlijke verzorging vacatures. Die zijn zo divers als wat, dus er is voor ieder wat wils. Weet jij al precies waarnaar je op zoek bent? Bespaar jezelf dan een hoop geklik en gescrol door gebruik te maken van de filters links op de pagina. Zo geef je bijvoorbeeld aan in welke stad jij wilt zoeken en of je full- of parttime aan het werk wilt. Al jouw voorkeuren aangegeven? Dan komen nu alleen de voor jou relevante uiterlijke verzorging vacatures naar boven.

Werken als schoonheidsspecialiste

Tussen de uiterlijke verzorging vacatures vind je banen in alle soorten en maten. Maar meestal heb je in deze sector wel een area of expertise. Ben jij opgeleid als schoonheidsspecialiste of heb jij hier een enorme passie voor? Dan zijn de uiterlijke verzorging vacatures voor schoonheidsspecialiste voor jou weggelegd. In deze functie houd jij je voornamelijk bezig met de huid. Van behandelingen die de huid gladder en strakker maken tot het verwijderen van haar en het aanbrengen van make-up, als schoonheidsspecialiste doe je het allemaal.

Werken als kapper

Ben jij niet echt een expert op het gebied van de huid, maar kun je wel wonderen verrichten met een kam en een schaar? Dan zijn er ook nog genoeg uiterlijke verzorging vacatures voor jou te vinden, namelijk de vacatures voor kapper. Je knipt, verft en föhnt er als kapper heel wat op los en creëert de mooiste haarstijlen. Ondertussen klets je lekker bij met jouw (vaste) klanten, want dat is natuurlijk ook een stukje service.

Werken als nagelstyliste

Tussen de uiterlijke verzorging vacatures vind je misschien ook wel een aantal vacatures voor nagelstyliste. In deze functie zorg jij ervoor dat de nagels van je klant er altijd tip-top in orde uitzien. Soms betekent dit netjes vijlen en een transparant lakje toevoegen, maar sommige klanten willen juist lange acrylnagels met gave nailart. Jou maakt het niet uit, je kan het allemaal en een uitdaging ga jij echt niet uit de weg. Je kunt met de uiterlijke verzorging vacatures ook aan het werk als pedicurist, waarbij je je juist bezig houdt met de verzorging van de voeten en teennagels.

Meer informatie

Welke banen heb je in de uiterlijke verzorging?

In de uiterlijke verzorging sector heb je allerlei verschillende banen. Zo kun je aan de slag met een kam en schaar als kapper, met vijl en lak als nagelstylist of met poeder en kwast als visagist(e). Van masseur tot stylist en alles ertussenin, met de uiterlijke verzorging vacatures kan het allemaal.

In welk dienstverband kun je werken in de uiterlijke verzorging?

Goed nieuws: in de uiterlijke verzorging kun je in vrijwel ieder dienstverband aan het werk. Of je nou een student bent op zoek naar een bijbaantje of liever fulltime wilt knallen, niets is onmogelijk.

Waar kun je werken in de uiterlijke verzorging?

Je kunt in de uiterlijke verzorging werken op verschillende plekken. Zo kun je bijvoorbeeld aan het werk in een salon, studio of spa. Ook kun je in deze sector werken aan huis als zzp'er of juist langs bij je klanten thuis.

Waarom zou je werken in de uiterlijke verzorging?

Zie jij overal de schoonheid van in? Vind je het leuk om mensen een confidence boost te geven en zoek je een baan waarbij je niet de hele dag achter een computerscherm zit? Dan is een baan in de uiterlijke verzorging écht iets voor jou.