Vacatures vakkenvuller

Er zijn 6 vacatures voor vakkenvuller gevonden.

Wie is er niet begonnen in een supermarkt? Als vakkenvuller ervoor zorgen dat de schappen goed gevuld zijn? Het is logisch dat dit nog steeds één van de meest populaire bijbaantjes is onder jongeren. Als vakkenvuller kun je flexibel werken, krijg je leuke collega’s en kun je veel werkervaring opdoen. Het is een prima manier om je carrière te starten! Als vakkenvuller zorg je ervoor dat de producten aangevuld zijn en dat de winkel schoon is. Als een klant een artikel zoekt, wijs jij hem de weg. Ben jij klaar om te beginnen met werken? Zoek dan een baan als vakkenvuller!

Wat doet een vakkenvuller?

Het zal je vast niet verbazen, maar als vakkenvuller ga je vakken vullen. Je houdt je hierbij altijd aan FiFo (first in, first out), zorgt dat alle producten met het label naar voren staan en geeft het aan als een product opnieuw besteld moet worden.

Welke opleiding heb je nodig als vakkenvuller?

Goed nieuws: als vakkenvuller hoef je geen diploma op zak te hebben. Het is dan ook de perfecte (bij)baan voor scholieren of studenten.

Wat is het salaris van een vakkenvuller?

Het salaris van een vakkenvuller hangt af van verschillende factoren, zoals leeftijd, dienstverband en werkervaring. Als vakkenvuller verdien je tussen de € 3,- en de € 14,- per uur.

Waar ga je werken als vakkenvuller?

Als vakkenvuller kun je in allerlei verschillende soorten winkels aan de slag. Denk hierbij aan een supermarkt, drogisterij of heel iets anders.