Remote werken

Er zijn 13 remote werk vacatures gevonden

Werken op afstand

Werken vanaf je laptop op het strand in het zuiden, in een cafeetje in het Verre Oosten of gewoon thuis op de bank. Het kan met remote werken. Waar je remote werk vindt? You’re in the right place, want via YoungCapital vind je de leukste vacatures voor remote werken. Waarom deze vacatures zo geschikt zijn voor deze manier van werken? Remote werk betekent dat je kunt werken op afstand van kantoor. Werken in het buitenland is dan meestal ook geen probleem. Bespreek dit goed tijdens je sollicitatiegesprek en kijk ook goed naar de mogelijkheden in de omschrijvingen van vacatures voor remote werken.

Parttime remote klantenservice medewerker in Lelystad

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Fulltime remote klantenservice medewerker IT in Zwolle

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga aan de slag als fulltime finance medewerker vanuit huis

Verdien tot €16,43 per uur als fietskoerier bij Thuisbezorgd in Rotterdam!

Start als tijdelijk parttime office manager in Amsterdam

Verdien tot €16,43 per uur als fietskoerier voor Thuisbezorgd in Utrecht!

Fulltime aan de slag als IT-medewerker bij YoungCapital-NEXT

Laravel developer in Breda

Fullstack developer in Breda

Senior software developer in Breda

Senior PHP developer in Breda

Servicemonteur Zonnepanelen in Amsterdam

Recruiter / Accountmanager in Breda

Remote werken vanuit huis

Of je nu op afstand wilt werken in het buitenland of vanuit huis, de vacatures voor remote werken bieden genoeg mogelijkheden. Bedenk eerst goed wat voor baan je het meest aanspreekt. Remote werken betekent namelijk niet dat je iets moet doen wat je niet leuk vindt. Keuze genoeg! Ben je goed met mensen en los je graag problemen op? Kijk eens tussen de callcenter thuiswerk vacatures. Ben jij pietje-precies? Dan zijn de thuiswerk vacatures voor administratief werk vast iets voor jou. Wanneer je straks op afstand gaat werken op een zonnige bestemming, wil je daarnaast misschien genoeg tijd overhouden om de omgeving te verkennen. In het filtermenu kun je daarom gemakkelijk aangeven of je remote werk zoekt op parttime of fulltime basis. Kun jij niet wachten om remote te werken? Check dan snel de vacatures.

Solliciteren op remote werk

Heb jij een leuke vacature voor remote werk gevonden waarmee jij straks gaat werken op afstand? Nice. Tijd om te solliciteren. Check je cv en ga goed zitten voor een onvergetelijke motivatiebrief. Tevreden? Met één klik op de verzendknop verstuur je jouw sollicitatie en voor je het weet ben je remote aan het werken vanuit een zonnige bestemming (of een koude, we won’t judge you). Ben je nog niet helemaal tevreden over het aanbod? Er zijn genoeg vacatures voor remote werken in specifieke steden. Bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Is dit ook niet helemaal wat je zoekt? Geen zorgen. We verversen regelmatig het vacatureaanbod, dus het kan zomaar zijn dat je morgen wel die ene toffe remote baan vindt. Zo snel mogelijk remote werken? Blijf altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod door een e-mail alert in te stellen.


Veelgestelde vragen

  • Kan ik remote werken vanuit huis?

    Werken vanuit huis is werken op afstand, dus in principe remote. Wel moet je bij veel bedrijven in Nederland blijven of zelfs een paar dagen per week op kantoor werken. Wil je helemaal remote werken? Geef dit dan aan bij je sollicitatiegesprek of zoek specifiek naar thuiswerk vacatures waarbij dit kan.

  • Welke remote banen vind ik bij YoungCapital?

    Er zijn verschillende vacatures bij YoungCapital waarmee je remote kunt werken. Van klantenservice banen tot administratieve functies. Neem vooral een kijkje tussen het aanbod om de baan te vinden die bij je past.