Thuiswerk vacatures in Groningen

Er zijn 9 thuiswerk vacatures in Groningen gevonden

Vind thuiswerk in Groningen

Woon jij in het noorden van het land en lijkt het je ideaal om lekker vanuit huis te werken? Dan staat er vast een leuke job voor je tussen onze thuiswerk vacatures in Groningen. We bieden verschillende soorten thuiswerk aan, zoals commerciële en klantenservice banen. In zo'n functie beantwoord je bijvoorbeeld klantvragen of verras je consumenten met een scherpe deal. En dat gewoon vanaf je bank of vanuit dat leuke koffietentje om de hoek. Bye ochtendspits, hi lekker werken in joggingbroek. Lijkt jou dat ook wel wat? Check dan ons vacatureaanbod en scoor tof thuiswerk in Groningen.

Assistant service clientèle francophone pour Hema à domicile

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Klantenservice medewerker bij Klarna in Groningen

Administratief klantadviseur VodafoneZiggo in Groningen

Klantenservice medewerker bij Odido in Groningen

Word klantenservice medewerker bij Odido Mobiel in Groningen

Fulltime of parttime klantadviseur bij UWV in Groningen

Franstalige klantenservice medewerker bij Hema thuiswerk!

Fulltime administratief medewerker Belastingdienst Groningen

Thuiswerk als parttime Duitstalige klantenservice medewerker bij Hema

Thuis werken in Groningen

Hoewel je met de thuiswerk vacatures in Groningen dus heel relaxed vanuit huis aan de slag gaat, is het wel belangrijk dat je in of rondom Groningen woont. Zo ben je snel op kantoor als dat een keer nodig is. Bijvoorbeeld voor het inwerktraject, een training of (technische) ondersteuning. Bovendien vind je tussen de vacatures voor thuiswerk in Groningen ook hybride banen. Dat houdt in dat je deels thuis en deels op kantoor werkt. Best of boths worlds, als je het ons vraagt. Zo werk je een paar dagen per week relaxed vanuit huis en kun je tussendoor een wasje draaien, terwijl je ook regelmatig samenwerkt met je collega's op kantoor. Goed voor de teamspirit en nog gezellig ook.

Solliciteer op vacatures voor thuiswerk in Groningen

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag met leuk thuiswerk in Groningen? Dan is het tijd om te solliciteren. Gelukkig is je sollicitatie via YoungCapital zo gefixt. Log in met je YoungCapital-account en klik op de solliciteerknop bij de vacature. Check of je gegevens nog kloppen en werk waar nodig je cv bij. Ook belangrijk: je motivatie. Geef bijvoorbeeld aan waarom je bij een bedrijf solliciteert of wat jou zo geschikt maakt voor de job. Klaar? Verzenden maar. Je kunt ook op thuiswerk vacatures in Groningen reageren door rechtstreeks naar de recruiter te bellen of mailen. Voor welke manier je ook kiest, je krijgt binnen een dag of twee reactie en weet dus al snel of die leuke thuiswerkbaan van jou is.


Veelgestelde vragen

  • Wat voor banen vind ik tussen de thuiswerk vacatures in Groningen?

    We bieden verschillende soorten thuiswerk in Groningen aan. Vooral in de klantenservice, administratie en commerciële sector is het aanbod ruim.

  • Bieden jullie fulltime of parttime thuiswerk in Groningen aan?

    Er zijn zowel fulltime als parttime vacatures voor thuiswerk in Groningen. Zo kun je bijvoorbeeld 16 uur per week aan de slag naast je studie, maar ook fulltime knallen is een optie.

  • Kan ik ook deels op kantoor en deels thuis werken in Groningen?

    Dat kan zeker. Bij veel werkgevers is hybride werken tegenwoordig de norm. In de vacatures staat altijd aangegeven of je volledig of deels thuiswerkt, en ook wat de eventuele balans tussen thuis en op kantoor is.