Uitzendbureau Assen

Bezoek ons regiokantoor in Groningen

Ben jij op zoek naar een leuke baan of kan jouw bedrijf de nodige versterking gebruiken en wil je samenwerken met een uitzendbureau in de regio Assen? Dan kun je bij ons regiokantoor in Groningen terecht. Onze recruiters staan voor je klaar en helpen je aan werk dat bij je past, of aan goede kandidaten die een aanwinst zijn voor jouw mooie bedrijf. Je bent altijd welkom om langs te komen en met ons om de tafel te zitten om alle mogelijkheden voor jou te bespreken. Voor je het weet heb je via een uitzendbureau vlakbij Assen gevonden wat je nodig hebt.

YoungCapital in regio Assen

Ons uitzendbureau dichtbij Assen heeft de juiste vacatures voor jou

Sta jij op het punt om je eerste serieuze stap te maken op gebied van werk, of ben je nog hard aan het studeren en wil je wat bijverdienen? In beide gevallen zit je bij ons uitzendbureau in de regio Assen goed. Kijk maar eens hoeveel vacatures in Assen er op dit moment openstaan. Of je nou als klantenservice medewerker of in de hospitality aan de slag wilt, bij YoungCapital zit je goed. Misschien heb je binnenkort al je eerste gesprek op ons regiokantoor in Groningen. Zou mooi zijn, toch?

Per direct personeel via ons uitzendbureau vlakbij Assen

Het is weer zover: die ene piekmaand, die jouw bedrijf elk jaar toch weer een beetje overvalt. Geen paniek, wij helpen je uit de brand. In de financiële dienstverlening, de farmaceutische industrie en talloze andere vakgebieden hebben we vliegensvlug goede kandidaten voor jou gevonden. Onze database is gigantisch, dus grote aantallen is geen enkel probleem. Betekent dit dat we geen kwaliteit leveren? Absoluut niet. We screenen al onze kandidaten uitgebreid, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je via ons uitzendbureau in de buurt van Assen alleen het beste personeel krijgt.

Eén centraal aanspreekpunt bij ons uitzendbureau nabij Assen

Bij YoungCapital staat communicatie hoog in het vaandel. Als klant kun je ons altijd bereiken en hoef je niet lang na te denken wie je precies nodig hebt. Heb jij vragen voor ons uitzendbureau in de omgeving van Assen, dan staat er bij ons regiokantoor in Groningen een vast team voor je klaar. Geen vraag is ons te gek. Wil je bijvoorbeeld snel op- of afschalen? Wij zijn gewend om snel te schakelen en regelen het voor je. Heb je behoefte aan een goed gesprek op ons kantoor, zodat we je eens rustig kunnen uitleggen wat er allemaal mogelijk is via ons uitzendbureau vlakbij Assen? Wij staan voor je klaar.

Personeel gezocht? Wij bellen jou