Uitzendbureau Dordrecht

Ons regiokantoor in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in de buurt van Dordrecht? Dat komt goed uit, want wist je dat YoungCapital ook in Rotterdam een regiokantoor heeft? Zo hoef je nooit ver te reizen voor jouw sollicitatiegesprek of kennismaking. Bij ons uitzendbureau in Rotterdam helpen we kandidaten uit de hele regio Rotterdam een baan te vinden, maar vinden we ook passend personeel voor werkgevers. Of je nou zoekt naar werk in Dordrecht of een uitzendbureau in Bergambacht en alles ertussenin: wij helpen je graag verder bij ons mooie kantoor in hartje Rotterdam.

Ons uitzendbureau in Dordrecht

Als jij op zoek bent naar een uitzendbureau in (de buurt van) Dordrecht, zit je bij YoungCapital helemaal goed. Bij ons kun je de vacatures namelijk filteren op locatie, en krijg je dus alleen de banen in (of dichtbij) Dordrecht te zien. Maar ook als je op zoek bent naar personeel in Dordrecht, kun je bij ons uitzendbureau terecht. Wij hebben een groot aanbod aan kandidaten die staan te popelen om aan het werk te gaan.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Dordrecht?

De vacatures in Dordrecht en omstreken van YoungCapital zijn er in alle soorten en maten. Houd jij altijd het overzicht? Dan is een baan in de administratie iets voor jou. Zoek je juist werk met veel klantcontact? Ga dan voor die baan in de klantenservice. Ook onze database aan kandidaten is heel divers. Of jij nou iemand zoekt voor in het magazijn of de winkel, als (financieel) administratief medewerker of commercieel medewerker binnendienst, bij ons uitzendbureau in Dordrecht zijn de opties eindeloos.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Dordrecht

Urenlang in de trein of de file onderweg naar je sollicitatiegesprek of kennismaking? Echt niet. Ons regiokantoor in Rotterdam is namelijk heel makkelijk te bereiken vanuit Dordrecht. Ga je met de trein? Vanaf Rotterdam Centraal ben je binnen een paar minuten bij YoungCapital, dat zich bevindt op de tweede verdieping van een kantoorpand. Je herkent ons aan het logo op de gevel. Ideaal toch, een uitzendbureau zo dichtbij Dordrecht?

Personeel gezocht? Wij bellen jou