Uitzendbureau Geleen

Ons regiokantoor in Maastricht

Wist je dat ons regiokantoor de hele provincie Limburg bedient? Dus ook als je personeel via een uitzendbureau in Geleen of omgeving zoekt, kun je bij YoungCapital terecht. Op het regiokantoor werkt een enthousiast team recruiters dat zich dagelijks bezighoudt met het koppelen van werkgevers en (jong) talent. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of zoek je zelf een flexibele (bij)baan? Neem dan contact met ons op en ontdek of werven of werken via een uitzendbureau in de regio Geleen iets voor jou is.

Ons uitzendbureau in de regio Geleen

Hoewel we dus geen fysieke vestiging van ons uitzendbureau in Geleen hebben, zijn we wel heel actief in deze plaats. Vooral bedrijven uit de detailhandel, logistiek en klantenservice weten ons te vinden. Aan de hand van de wensen van de klant gaat ons team op het kantoor in Maastricht vervolgens aan de slag. Zo plaatsen we een vacature waarmee we de doelgroep snel weten te bereiken, maar duiken we waar nodig ook onze database in om zelf actief op zoek te gaan naar die ene geschikte kandidaat die heeft aangegeven via ons uitzendbureau in Geleen te willen werken. En het mooiste: 9 van de 10 keer hebben we die match binnen no-time gemaakt.

Onze diensten in Geleen

Als jij via ons uitzendbureau nabij Geleen personeel wilt aannemen, heb je diverse opties. Je kunt kiezen voor de flexibiliteit en het gemak van uitzendkrachten, waarbij wij alles voor je uit handen nemen. We gaan dan dus niet alleen op zoek naar de juiste medewerker, maar regelen ook het contract, het salaris en alle andere administratieve rompslomp. Houd jij liever iets meer zelf de touwtjes in handen? Dan is werving & selectie misschien iets voor jouw organisatie. Wij dragen dan geschikte kandidaten aan, maar jij regelt het contract. Benieuwd hoe ons uitzendbureau dichtbij Geleen jouw organisatie het beste kan helpen? Ontdek het op de pagina met onze diensten.

Aan het werk via ons uitzendbureau nabij Geleen

Wil jij lekker aan de slag bij jou in de buurt? We zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten die van aanpakken weten en vol energie zitten. Gebruik het zoekmenu rechts op de pagina of check onze actuele vacatures en ontdek waar jij via ons uitzendbureau in de regio Geleen kunt gaan werken. Wie weet vind je wel een toffe functie bij een leuke winkel of kun je ervaring opdoen met een baan in de klantenservice. Solliciteren is eenvoudig en levert je misschien wel leuk werk via ons uitzendbureau dichtbij Geleen op, dus waarom zou je het niet doen?

Personeel gezocht? Wij bellen jou