Uitzendbureau IJmuiden

Ons regiokantoor in Haarlem

Wil je aan het werk via een uitzendbureau in (de buurt van) IJmuiden? Of ben je op zoek naar flexibel inzetbaar personeel? Dan zit je bij YoungCapital goed. Want hoewel we in IJmuiden geen vestiging hebben, weten we als geen ander hoe je (jong) talent en werkgevers uit deze havenstad aan elkaar koppelt. We maken deze matches vanuit ons uitzendbureau in Haarlem, dat fungeert als regiokantoor. Kom gerust eens langs op onze vestiging in Haarlem als je meer wilt weten over werken of personeel inhuren via een uitzendbureau in IJmuiden, Velsen-Noord, Velserbroek of een andere plaats in Velsen.

YoungCapital in regio IJmuiden

Werken via een uitzendbureau in regio IJmuiden

Wil jij graag flexibel aan de slag via een uitzendbureau in IJmuiden of omgeving? Bekijk dan ons actuele aanbod aan vacatures in IJmuiden eens. Er is regelmatig werk beschikbaar in onder meer de logistiek, administratieve sector en schoonmaak. Of scoor een uitdagende commerciële baan via ons uitzendbureau in IJmuiden of omgeving, bijvoorbeeld als commercieel medewerker of inkoper. Mogelijkheden genoeg in deze regio. Liever in een andere badplaats aan het werk? Je kunt via ons uitzendbureau ook in Zandvoort en Bloemendaal een leuke (zomer)baan vinden.

Personeel inhuren via ons uitzendbureau dichtbij IJmuiden

Via YoungCapital neem je eenvoudig personeel aan voor jouw organisatie in IJmuiden of omgeving. Ons uitzendbureau heeft in Velsen geen fysiek kantoor, maar vanuit onze vestiging in Haarlem komen we makkelijk in contact met kandidaten die in deze gemeente willen werken. Dat blijkt wel uit de geslaagde matches die we al hebben gemaakt tussen uitzendkrachten en bedrijven in Velsen, onder andere in de logistiek, administratieve sector en schoonmaak. Grote kans dat er in onze database ook geschikte kandidaten staan die via een uitzendbureau in IJmuiden bij jouw organisatie aan de slag willen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we er samen naar.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau vanuit IJmuiden

Heb je een afspraak met ons gemaakt omdat je personeel zoekt? Of ben je uitgenodigd op kennismakingsgesprek? Dan zien we je binnenkort op ons regiokantoor in Haarlem. Dit uitzendbureau is vanuit IJmuiden en de rest van Velsen heel goed bereikbaar. Met de auto ben je al in 20 minuten bij ons, maar ook de bus is een makkelijke en snelle optie. Vanaf het station is het slechts een kwartiertje lopen naar onze vestiging op het Lichtfabriekplein, maar voor dit laatste stuk kun je ook de bus nemen. Zo is ons uitzendbureau vanuit IJmuiden altijd snel te bereiken, hoe je ook komt.

Personeel gezocht? Wij bellen jou