Uitzendbureau Kampen

Ons regiokantoor in Zwolle

Wil jij werken in regio Kampen, of ben je op zoek naar ambitieuze uitzendkrachten? Dan ben je bij ons uitzendbureau in regio Kampen aan het juiste adres. Op ons regiokantoor in Zwolle werkt een enthousiast YoungCapital team met ervaren recruiters die zich bezighouden met de hele regio. Dus op ons regiokantoor komen dagelijks mensen langs die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een uitzendbureau in Kampen, Genemuiden of IJsselmuiden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan snel langs, of geef ons een belletje. Wij laten jou graag zien hoe onze eventuele samenwerking eruit zal zien.

Ons uitzendbureau in regio Kampen

Ben jij op zoek naar een baan in de historische Hanzestad aan de IJssel? Dan kun je bij ons uitzendbureau in regio Kampen terecht. Bij YoungCapital hebben wij voldoende vacatures om elke wens te vervullen. Geef jouw voorkeuren aan met de filters en vind de vacature die het best bij jou past. Parttime of fulltime. Bij ons kun je bijvoorbeeld aan de slag als logistiek medewerker, klantenservice medewerker, commercieel medewerker, administratief medewerker en nog veel meer. Zie jij jezelf binnenkort werken in de regio Kampen? Bekijk dan snel ons volledige aanbod aan vacatures in Kampen. Bel ook gerust op als je meer informatie wilt of als je vragen hebt.

Geschikt personeel via ons uitzendbureau in omgeving Kampen

Wij streven ernaar om altijd de perfecte match te vinden tussen werkgever en uitzendkrachten. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het werven van nieuw personeel? Het team vol hardwerkende en enthousiaste recruiters op ons uitzendbureau in omgeving Kampen gaat graag voor je aan de slag. Onze kandidaten komen uit verschillende vakgebieden, zoals de woningbouw, energiebranche, klantenservice en logistiek. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons en ben je benieuwd wat wij te bieden hebben? Check dan onze diensten voor meer informatie, of breng een bezoek aan ons regiokantoor in Zwolle. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken.

Kom langs op ons uitzendbureau nabij Kampen

Je bent enthousiast geworden en wilt eens een bezoek brengen aan ons uitzendbureau nabij Kampen? Dat kan. Ons regiokantoor in Zwolle is heel makkelijk bereikbaar. Vanaf het NS-station ben je er binnen vijftien minuten. Met de auto zijn we ook makkelijk bereikbaar en je parkeert, betaald, voor de deur. Laat wel even weten dat je komt, zodat we sowieso voldoende tijd hebben om al jouw vragen te beantwoorden en je alles uit te leggen over onze diensten. Zien we je snel?

Personeel gezocht? Wij bellen jou