Uitzendbureau Schiedam

Ons regiokantoor dichtbij Schiedam

Of je nou op zoek bent naar enthousiast personeel via een uitzendbureau in Schiedam of juist zelf op zoek bent naar een leuke baan, ons regiokantoor in Rotterdam is the place to be. Onze recruiters staan klaar om je te helpen bij je zoektocht. Wil je langskomen voor een kennismaking? Ons kantoor is makkelijk bereikbaar. Je vindt ons vlakbij het station, op de tweede verdieping van een kantoorpand. Je herkent ons kantoor al gauw aan het logo op de gevel.

Allerlei banen bij ons uitzendbureau nabij Schiedam

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Of ben je juist eindelijk afgestudeerd en ben je klaar om fulltime te knallen? Wat je reden ook is, wij helpen je graag aan een passende baan. Ons uitzendbureau in regio Schiedam heeft dan ook talloze vacatures openstaan in alle soorten en maten. Van klantenservice medewerker banen tot werk in de administratie: er is voor ieder wat wils. Geef jouw voorkeuren aan met de filters links, dan bekijk je alleen vacatures die voor jou relevant zijn.

Wat voor kandidaten heeft ons uitzendbureau in de buurt van Schiedam?

Ons uitzendbureau in regio Schiedam heeft een enorme database aan enthousiaste kandidaten die staan te springen om aan het werk te gaan. Veel kandidaten staan open voor divers werk, maar we hebben ook gespecialiseerde kandidaten met ervaring in jouw sector. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar werknemers met ervaring op het gebied van administratie, commercie of klantenservice. Op zoek naar personeel op korte termijn, bijvoorbeeld door ziekte of verlof? Ook dan helpt ons uitzendbureau nabij Schiedam je graag. Wij houden wel van een challenge.

Wij nemen je het werk uit handen

Vacatures uitzetten, kandidaten selecteren, sollicitatiegesprekken voeren... Zo’n wervingsproces is nogal wat werk, en kost je tijd die jij veel liever op een andere manier in je bedrijf steekt. Als je ervoor kiest om via ons uitzendbureau in Schiedam personeel in te huren, nemen wij je dit gehele proces uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ons laten weten waarnaar je op zoek bent, en wij doen de rest. Interesse? Laat dan hiernaast jouw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Personeel gezocht? Wij bellen jou