Uitzendbureau Zaandam

Regiokantoor Amsterdam-West

Wist je dat onze vestiging vlakbij Amsterdam-Westerpark de hele regio bedient? Daardoor kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar personeel of een baan via een uitzendbureau in Zaandam, Wormerveer, Zaanstad of omgeving. Als je dus bijvoorbeeld solliciteert op een vacature in Zaandam of informeert naar de mogelijkheden om personeel aan te nemen via YoungCapital, kom je in contact met ons team in West. Vanuit ons kantoor vlakbij de Houthavens helpen zij je graag met jouw zoektocht naar die ene leuke baan of geschikte medewerkers via ons uitzendbureau in Zaandam.

YoungCapital in regio Zaandam

Op zoek naar personeel via een uitzendbureau in Zaandam?

Ons team recruiters in West weet als geen ander hoe je een goede match maakt tussen werkgever en kandidaat. Ze geven je graag advies op maat als je voor jouw organisatie personeel zoekt via een uitzendbureau. In Zaandam staat veel (jong) talent te trappelen om lekker aan de slag te gaan, en wij weten precies hoe we de juiste kandidaten bereiken voor jouw vacatures. Dat kunnen flexibel inzetbare studenten zijn, maar ook starters of young professionals die zich langer aan jouw organisatie willen binden. Ze hoeven dan niet via ons uitzendbureau bij jou in Zaandam te werken, maar kunnen direct bij jou als werkgever op contract.

De specialisaties van ons uitzendbureau nabij Zaandam

Bij YoungCapital gaan we geen uitdaging uit de weg. Klop dus vooral bij ons aan als je personeel zoekt via een uitzendbureau in Zaandam, of het nou gaat om 100 horecamedewerkers of om de perfecte kandidaat voor een specialistische functie. Benieuwd waar we écht goed in zijn? Onze recruiters hebben veel ervaring met het werven van medewerkers in de logistiek, FinTech, e-commerce en creatieve sector in Amsterdam en omgeving. Daarnaast heeft ons uitzendbureau in Zaandam regelmatig vacatures voor verkoopmedewerker, accountmanager en administratief medewerker openstaan. Voor dit soort functies vinden we vrijwel altijd snel geschikte kandidaten die graag op korte termijn aan de slag willen.

Werken via een uitzendbureau in Zaandam

Woon jij in Zaandam en zoek je een leuke (bij)baan? Ook dan zijn we er voor je. Je kunt via ons uitzendbureau in de hele Zaanstreek aan de slag in diverse functies. Wat dacht je van een flexibele bijbaan in de logistiek? Of past een administratieve startersfunctie beter bij je? Bekijk ons aanbod op de website of neem contact met ons op om samen te kijken welke vacature bij jou past. Misschien ga je dan binnenkort wel via ons uitzendbureau bij een bedrijf in Zaandam aan de slag.

Personeel gezocht? Wij bellen jou