Schoonmaak vacatures in de provincie Friesland

Er zijn 10 schoonmaak vacatures in de provincie Friesland gevonden.

Ben jij een harde werker en heb je misschien een beetje last van smetvrees? Dan moet je eens een kijkje nemen bij onze schoonmaak vacatures in Friesland! Als schoonmaker werk je in hotels, kantoorpanden, campings of bij mensen thuis en zorg je ervoor dat alles er spic en span uitziet. Je maakt de bedden op, poetst de badkamer, stofzuigt het tapijt en lapt de ramen. Zo zorg je ervoor dat je gasten weer in een schoon huis thuiskomen. Ben jij ijverig, fysiek sterk en wil jij een lekker zakcentje bijverdienen? Reageer dan nu op onze schoonmaak vacatures!

Werken in Friesland

Ook in het hoge noorden kun je aan de slag als schoonmaker: je kunt prima werken in Friesland, Groningen en Drenthe. In Friesland is er meer dan genoeg te doen! Je kunt meedoen aan de Sneekweek, unieke sporten spelen zoals als fierljeppen en kaatsen, en een paar woordjes Fries leren. En dan hebben we het natuurlijk nog niet eens gehad over de Elfstedentocht en het gezellige Leeuwarden. Kortom: in Friesland hoef je je nooit te vervelen! Ook na je schoonmaakwerk kun je nog van alles ondernemen in deze provincie.


Een baan als schoonmaker? Ja!

Schoonmaker is een prima manier om je carrière te starten. Veel jonge scholieren zijn begonnen door bij familieleden schoon te maken, maar wist je dat je ook bij een bedrijf in dienst kunt gaan? Op die manier krijg je meer betaald, werk je met leuke collega’s én doe je je eerste werkervaring op! Bekijk nu onze schoonmaak vacatures en solliciteer.

Aan het werk als operator

Ben jij technisch aangelegd en nauwkeurig? Dan willen bedrijven jou als operator. Een operator zorgt ervoor dat automaten goed gevuld zijn, en dat ze gerepareerd worden als ze stuk gaan. Denk jij deze baan aan te kunnen? Solliciteer dan nu op onze vacatures!

Word facilitair medewerker in Friesland

Een facilitair medewerker zorgt ervoor dat alles in het bedrijf op rolletjes loopt. Hij regelt de post, maakt schoon, kookt en regelt de catering. Kortom: een facilitair medewerker is een manusje-van-alles. Enthousiast geworden? Bekijk dan nu onze schoonmaak vacatures.

Meer informatie

Fulltime operator van koffie machines door het hele land!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Verdien €17 p/u bij Centerparcs en Roompot als freelancer!

Flexibel werken voor €17 p/u, word freelancer via YoungOnes!

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Werk wanneer jij wil als zelfstandig schoonmaker!

Flexibele bijbaan als afwasser voor gemiddeld €17 p/u!

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Lemmer Invalmedewerkers/vakantiekrachten