Schoonmaak vacatures in Amersfoort

Er zijn 9 schoonmaak vacatures in Amersfoort gevonden.

Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je absoluut niet stilzitten? Zoek je een flexibele bijbaan die je makkelijk met je studie kunt combineren? Dan is een baan als schoonmaker vast iets voor jou! Scrol eens door onze schoonmaak vacatures in Amersfoort en kijk of er iets voor jou bijzit. Zo kun je als schoonmaker aan de slag in hotels, vakantieparken of restaurants. Als thuiszorgmedewerker kun je ook bij mensen thuis schoonmaken, omdat zij dat zelf door omstandigheden niet meer kunnen. Er zijn dus genoeg leuke schoonmaakbanen te vinden!

Werken in Amersfoort

Amersfoort is na Utrecht de grootste stad van de gelijknamige provincie. Het is echt een groeistad, die economisch een belangrijke rol vervult. Daarom hebben ook veel bedrijven hun weg naar de stad gevonden. En die hebben natuurlijk tal van interessante vacatures openstaan. Daar zitten ook een heleboel leuke schoonmaak vacatures tussen. Kijk maar eens wat we allemaal online hebben staan, en solliciteer vandaag nog op de schoonmaakbaan die bij jou past!


Wil jij werken als schoonmaker in Amersfoort?

Als je als schoonmaker bij een schoonmaakbedrijf aan de slag gaat, kun je worden ingezet voor het schoonmaken van kantoren, kantines en andere bedrijfsruimtes. Om deze baan succesvol uit te kunnen voeren, moet je secuur en geconcentreerd kunnen werken. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat echt de hele ruimte waar jij verantwoordelijk voor bent schoon is.

Word thuiszorgmedewerker in Amersfoort

Help jij mensen graag een handje en maak je ook met alle plezier even tijd om een gezellig praatje te maken? Dan is een baan als thuiszorgmedewerker echt iets voor jou! In deze functie ga je bij mensen thuis aan de slag. Je maakt hun huis schoon, omdat ze dat zelf niet meer kunnen. Een dankbare baan waarbij je het leven van mensen een beetje makkelijker maakt.

Meer informatie

Start as part time Office Manager Support for a delivery company in Amsterdam!

Goed bijverdienen in de spoelkeuken? Word freelancer via YoungOnes!

Poolvacature: Werken als parttime schoonmaker op Texel

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Flexibel werken voor €15 p/u, word freelancer via YoungOnes!

Kies voor een bijbaan als schoonmaker en verdien lekker bij (pool)

Goed betaalde bijbaan als schoonmaker!

Digital assistant voor thuiswerkers / Home office assistant

Rayonmanager in Amersfoort