Sales vacatures in Drachten

Er zijn 10 sales vacatures in Drachten gevonden.

Sta jij bij het woord sales al te popelen om aan de slag te gaan? Wil jij parttime of fulltime lekker gaan verdienen en daarnaast een je cv laten sprankelen met een mooie, nieuwe baan? Bij YoungCapital bieden wij jou met onze sales vacatures in Drachten de kans om een echte salestijger uit te hangen. Je kunt aan het werk als commercieel medewerker, verkoopmedewerker of accountmanager. Je bent stressbestendig en hebt geen negen-tot-vijfmentaliteit. Klopt deze omschrijving? Dan heb jij de sales skills om aan het werk te gaan. Reageer op één van onze sales vacatures in Drachten. Scrol snel verder en kijk welke functie het beste bij jou past.

Sales vacatures in Drachten zoeken commercieel medewerker

Ben jij niet zo makkelijk uit het veld te slaan en werk je altijd hard? Dan ben jij de commercieel medewerker in Drachten die wij zoeken. Je bent stressbestendig en hebt altijd je woordje klaar. Dit moet wel als je je bezighoudt met sales. Iets voor jou? Solliciteer dan direct op onze sales vacatures in Drachten voor commercieel medewerkers.

Accountmanager gezocht in Drachten

Weet jij hoe je een bedrijf moet verkopen en vind je het geen probleem om voor een grote groep je zegje te doen? Als accountmanager ben je de schakel tussen het bedrijf en de klant. Je houdt je dus veel bezig met allerlei zaken rondom sales. Enthousiast? Scrol verder en solliciteer direct op één van de sales vacatures in Drachten.

Word verkoopmedewerker in Drachten

Is verkopen echt iets voor jou? Vind jij het leuk om veel contact te hebben met de klanten en kun je ze voorzien van passend advies? Check dan onze sales vacatures in Drachten, want als verkoopmedewerker ga je fulltime of parttime aan de slag en zet je meteen nieuwe werkervaring op je cv. Niet verkeerd toch? Kijk snel naar onze sales vacatures in Drachten en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Word callcenter medewerker voor VodafoneZiggo in Leeuwarden

KPN zoekt klantadviseur in regio Noord-Oost Nederland

Fulltime Aankomend Shopmanager bij T-Mobile

Word parttime promotor en geef je skills een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale baan, parttime promotor voor Pepperminds

Als verkoopmedewerker in de telecom aan de slag

Werk als commercieel medewerker via onze pool