Marketing vacatures in Groningen

Er zijn 10 marketing vacatures in Groningen gevonden.

Heb jij een communicatieopleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan in Groningen of omgeving? Dan zit je bij YoungCapital goed! Of je nu een bijbaan of fulltime werk zoekt, er zit altijd wel iets leuks voor je tussen onze vacatures. Check dus de marketing vacatures in Groningen en solliciteer snel, voordat iemand anders straks die toffe baan heeft!

Aan het werk als communicatiemedewerker in Groningen

Als communicatiemedewerker kun je bij ontzettend veel bedrijven terechtkomen. Elke organisatie communiceert immers! Jij helpt mee met het opstellen van het communicatieplan of bent woordvoerder van het bedrijf. Je zorgt voor de interne communicatie, zodat alle medewerkers weten wat er speelt en je houdt de website en social media bij. Bij alles wat je doet probeer je het positieve imago van het bedrijf te verstevigen. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan onze marketing vacatures in Groningen!

Werken als webredacteur in Groningen

Jij onderhoudt de website en redigeert artikelen die je krijgt van anderen. Je hebt een passie voor internet en bent op de hoogte van de laatste trends. Je zorgt op de site voor de juiste koppen, passende foto’s en een kloppende lay-out en je updatet de social media. Regelmatig schrijf je zelf artikelen. Je zorgt ervoor dat de toon en de stijl van de site bij elk artikel hetzelfde zijn en je analyseert de bezoekersstatistieken. SEO is voor jou niet vreemd. Pas jij goed in dit plaatje? Kijk dan snel bij onze webredacteur vacatures!

Marketingmedewerker in Groningen

Jij werkt op de marketingafdeling en probeert de producten of diensten van het bedrijf te promoten en onder de aandacht te brengen van (potentiële) klanten. Jouw doel is het klantenbestand uit te breiden en bestaande klanten te behouden. Je voert hiervoor marktonderzoek uit en bedenkt toffe marketingcampagnes. Is dit echt iets voor jou? Bekijk dan snel onze marketingmedewerker vacatures in Groningen!

Meer informatie

Word fulltime marketing consultant in Groningen!

Word parttime promotiemedewerker in Groningen

Vanuit huis persoonlijke dienstverlening bieden aan klanten in Groningen

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word fulltime relatiebeheerder in Groningen bij mediabedrijf

Creatief met taal? Word tekstschrijver/copywriter in onze pool

Vind een Unilever stage via onze pool

Duits en Nederlands commercieel medewerker vanuit huis

Klantgericht en zelfstandig? Word webcare medewerker

Stage bij MTV of 3FM

Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel