Schoonmaak vacatures in Groningen

Er zijn 4 schoonmaak vacatures in Groningen gevonden.

Ook in het hoge noorden kun je aan een baan komen! We hebben regelmatig schoonmaak vacatures in Groningen openstaan, en misschien is dat wel iets voor jou. Schoonmaker is een prima baan om je carrière mee te starten: je kunt het makkelijk combineren met school en je werkt op flexibele werktijden. Een ander voordeel is dat je in groepsverband werkt. Zo krijg je een goede band met je collega’s en leer je hoe je in een team moet werken. Jij zorgt ervoor dat de kamers er weer spic en span uitzien, en dat iedere klant tevreden is. Wil jij aan de slag als schoonmaker? Solliciteer dan nu op onze vacatures!

Ga lekker werken in Groningen

Er is meer dan genoeg te beleven in Groningen! De hoofdstad is een echte studentenstad, waardoor er meer dan genoeg banen te vinden zijn. Na je werk kun je hier heerlijk ontspannen! Bezoek de Martinitoren, pak een terrasje op de Grote Markt of ga shoppen in de winkelstraten. En vergeet het Noorderslag natuurlijk niet! Dit jaarlijkse festival reikt de Popprijs uit aan de artiest die het meest heeft betekend voor de Nederlandse popmuziek. Onder andere Caro Emerald, Racoon en The Common Linnets hebben de prijs mee naar huis genomen. In Groningen hoef je je dus nooit te vervelen!


Begin je carrière als schoonmaker

Je kunt natuurlijk stofzuigen bij je buurvrouw voor een klein zakcentje, maar wist je dat je ook bij een echt schoonmaakbedrijf in dienst kunt gaan? Zo kun je meer verdienen en doe je goede werkervaring op. Wil jij wel extra verdienen naast je studie? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures!

Ga aan de slag als operator

Een operator houdt zich bezig met technische processen. Hij installeert en repareert machines, en houdt de procedures in de gaten. Ook in Groningen zijn operators nodig, dus kijk snel of we daar vacatures open hebben staan!

Misschien een baan als facilitair medewerker?

Ben je nauwkeurig, behulpzaam en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is een functie als facilitair medewerker iets voor jou! Jij houdt je bezig met verschillende huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, koken en de was doen. Kortom: het werk van een facilitair medewerker is nooit saai!

Meer informatie