Filters - Verfijn resultaten

Management vacatures in Heerenveen

Er zijn 14 management vacatures in Heerenveen gevonden.

Ben jij een goede baas? Eerlijk, vastberaden, streng maar rechtvaardig? Dan ben je een goede kandidaat voor onze management vacatures! Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan als vestigingsmanager of een parttime baan als teamleider, bij YoungCapital hebben we meer dan genoeg vacatures voor je! Voor deze functies is het vooral belangrijk dat je mensen kunt leiden: je moet ze inspireren en enthousiasmeren. Dankzij jou krijgen je werknemers de drive om harder te werken. Heb jij dit talent? Bekijk dan onze management vacatures en solliciteer direct!

Werken in Heerenveen

Goede managers zijn overal nodig. Wie in Heerenveen woont, kan dus makkelijk aan een leidinggevende baan komen. Hier zijn meer dan genoeg bedrijven waar je aan de slag kunt gaan. Er zijn bijvoorbeeld een paar grote winkelgebieden waar je als bedrijfsleider kunt werken in een supermarkt. Of misschien wil je wel je eigen webshop runnen! Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aan te maken op YoungCapital. Daarna kun je op alle management vacatures in Heerenveen solliciteren!


Run je eigen filiaal als vestigingsmanager

Als een winkelketen groeit, komen er meer filialen bij. Ieder filiaal heeft vervolgens een eigen vestigingsmanager nodig. Daar kom jij bij kijken! Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van de winkel; van personeel tot voorraad. Ben jij geknipt voor deze baan? Solliciteer dan direct!

Start als teamleider in Heerenveen

Wil je liever eerst een minder zware baan proberen? Dan kun je als teamleider aan de slag. Hier ben je alleen verantwoordelijk voor een afdeling of een kleine groep mensen. Jij zorgt ervoor dat de taken verdeeld worden en de projecten af komen. Iets voor jou? Bekijk dan snel onze management vacatures in Heerenveen!

Word sales manager in Heerenveen

Salesmanager is een uitdagende baan. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de verkoopplannen van een bedrijf. Wat zijn de targets, de doelstellingen, hoeveel moet er verkocht worden en hoe gaan we dat doen? Deze vragen ga jij beantwoorden. Als je nu solliciteert, kun je straks al aan de slag!

Meer informatie

Regiomanagers in opleiding gezocht voor een supermarktketen in regio Drachten/ Groningen!


Landelijke vacatures (dus ook bij jou in de buurt)

Shopmanager Media Markt Telecom gezocht Regio Midden Nederland 38 uur

Shopmanagers Telecom gezocht!

Enthousiaste shop-in-shop managers gezocht met affiniteit voor telecom!

Traineeship districtleider bij een supermarktketen in Noord-Oost Nederland!

Regiomanager gevraagd voor een grote retailer!

Managers Retail gezocht!

Enthousiaste assistent bedrijfsleider gezocht!

Enthousiaste managers gezocht met interesse in de nieuwste gadgets!

Enthousiaste assistent filiaalmanager gezocht!

Enthousiaste bedrijfsleider gezocht!

Shopmanagers Media Markt Telecom gezocht 38 uur

Vestigingsmanagers gezocht voor YoungCapital in de randstad

Enthousiaste filiaalmanager gezocht!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!