Management vacatures in Hengelo

Er zijn 7 management vacatures in Hengelo gevonden.

Ben jij iemand die altijd het voortouw neemt bij groepsprojecten? Iemand die de taken verdeelt als niemand anders dat doet? Dan moet je zeker even kijken bij onze management vacatures! Wie weet ben jij straks de nieuwe vestigingsmanager van een supermarkt, of stuur je een hele afdeling aan binnen een groot bedrijf. Dankzij jou worden alle targets behaald en resultaten geboekt! Wil jij aan de slag als manager? Wacht dan niet langer en solliciteer op onze vacatures. Binnen een paar minuten heb jij je sollicitatie al verstuurd.

Werken in Hengelo

Als er één grote sector in Hengelo is, is het wel de detailhandel. Er zijn vooral veel kledingswinkels te vinden, verspreid over het centrum en Westermaat Plein. Met andere woorden: je kunt hier zo aan de slag als manager! Daar komt bij dat Hengelo een leuke stad is om te wonen. Het is een relatief jonge gemeente, waardoor er aardig wat nieuwbouw te vinden is. In het centrum zijn genoeg kroegjes en cafés, waar je na je werk even een drankje kunt halen. Lijkt het jou wel wat om een winkel te runnen in Hengelo? Bekijk dan snel onze management vacatures in Hengelo en ga aan de slag!


Start je carrière als teamleider

Iedereen begint onderaan de ladder. Maar als je laat zien wat je in huis hebt, kun je snel doorgroeien naar een belangrijkere functie, zoals teamleider. In deze baan ben je verantwoordelijk voor een klein team. Je verdeelt de taken en houdt de voortgang bij. Lijkt jou dit wel wat? Solliciteer dan op onze management vacatures!

Word vestigingsmanager in Hengelo

Heb jij al een paar jaar ervaring in een leidinggevende functie en ben je toe aan een nieuwe baan? Word dan vestigingsmanager in Hengelo! Dit is een verantwoordelijke baan, waarbij je je met alle aspecten van de winkel bezighoudt. Van geldzaken tot schoonmaak en van het personeel tot de producten. Houd onze management vacatures in de gaten, en solliciteer als je wat leuks ziet!

Houd het overzicht als supervisor

Als supervisor ben jij het manusje-van-alles. Je zorgt ervoor dat iedereen doet wat hij moet doen en dat de projecten op tijd af komen. Jij bent het aanspreekpunt voor je personeel: op het moment dat iemand ergens tegenaan loopt, help jij diegene weer vooruit. Is deze baan perfect voor jou? Check dan snel onze management vacatures, en voor je het weet werk jij als supervisor in Hengelo!

Meer informatie

Word aankomend shopmanager bij Odido Enschede

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word aankomend shopmanager bij Odido Enschede

Fulltime teamleider retail, ook bij jou in de buurt!

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool

Vrijwilligerswerk: bestuurslid bij een goed doel

Projectmatige Recruitmentmanager bij YoungCapital

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital