Vacatures recruiter Hilversum

Er zijn 10 recruiter vacatures in Hilversum gevonden.

Werken in Hilversum, wie wil dat nou niet? Wij dachten precies hetzelfde. Daarom hebben wij hieronder al onze recruiter vacatures in Hilversum op een rijtje gezet. Als recruiter in Hilversum versterk jij een klein team van mede-recruiters. Op dit moment is er namelijk maar één hecht team aanwezig in Hilversum: team mkb.

Recruiter in Hilversum

Wat zijn jouw taken precies als recruiter in Hilversum? Daar kunnen we uren over doorpraten. Maar om je toch een beeld te geven, lichten we jouw belangrijkste taken even uit. Als recruiter bij YoungCapital werf je kandidaten voor jouw klanten. Hoe je dit doet? Door eerst een pakkende vacature te schrijven. Daarna zoek je de YoungCapital-database af voor geschikte kandidaten en houd je selectiedagen en sollicitatiegesprekken. De beste kandidaten stel je vervolgens voor aan de klant. En daarna? Dan ben je als recruiter in Hilversum ook nog dé contactpersoon voor kandidaten die je hebt geplaatst bij een klant.

Als recruiter in Hilversum heb je dus veel verantwoordelijkheid. Maar daar staat wel iets tegenover. Toffe teamuitjes, een jaarlijks festival en toegang tot onze University. Waar wacht je nog? Scroll snel naar beneden, check onze recruiter vacatures en kom werken bij Youngcapital.

Meer informatie

Koppel talent aan opdrachtgevers als fulltime recruiter in Utrecht

Top Job

KPN zoekt HR medewerker voor Groningen / Enschede

Recruiter voor een nieuwe logistieke klant in Utrecht

Word fulltime sales recruiter bij een detacheringsbureau in Amersfoort

Recruitment Coördinator bij bol.com in Utrecht

Word adviseur werving en selectie bij Rijksoverheid in Utrecht

Ga aan de slag als fulltime recruitment consultant in Amsterdam

Start per direct als senior recruitment consultant in Amsterdam

Koppel talent aan opdrachtgevers als fulltime recruiter in Amsterdam

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!