Management vacatures in Hoogeveen

Er zijn 5 management vacatures in Hoogeveen gevonden.

Ben jij een leuke baas? Kun jij mensen inspireren en enthousiasmeren? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze management vacatures! Een manager runt een afdeling, team of zelfs een heel bedrijf. Hij houdt het overzicht, verdeelt de taken en zorgt ervoor dat alle doelstellingen behaald worden. Hier komen ook personeelszaken bij kijken: als de samenwerking niet goed loopt, moet hij deze problemen oplossen. Dit doe je door vergaderingen in te plannen en de werkzaamheden van je werknemers nauwlettend in de gaten te houden. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Bekijk dan snel onze management vacatures en solliciteer!

Werken in Hoogeveen

Bij ieder bedrijf is er iemand nodig die een oogje in het zeil kan houden. Dit geldt niet alleen voor bedrijven in de Randstad, maar ook bijvoorbeeld in Hoogeveen. Deze gemeente in Drenthe heeft vooral veel werk in de industrie en detailhandel. Dat betekent dat er genoeg winkelfilialen zijn die zoeken naar managers! Zo kun je een kledingwinkel runnen als bedrijfsleider, verantwoordelijk zijn voor een webshop of supervisor zijn over een afdeling. Na je werk kun je lekker genieten van de stad zelf. Ga eten halen op de markt of een drankje doen bij een leuk café. Kortom: Hoogeveen is een perfecte stad om in te wonen en te werken! Check nu onze management vacatures en reageer direct.


Start je loopbaan als teamleider in Hoogeveen

Manager word je niet vanzelf. Je begint meestal als teamleider: een functie waarin je verantwoordelijk bent voor een kleine groep. Hier bewaak jij de voortgang en zorg je ervoor dat alle projecten op tijd afkomen. Daarna kun je jezelf omhoog werken naar een zwaardere, leidinggevende functie. Wil jij graag aan de slag als teamleider? Solliciteer dan op onze management vacatures!

Run een bedrijf als vestigingsmanager in Hoogeveen

Op het moment dat een winkelketen groeit, zijn er nieuwe managers nodig. Jij kunt zo’n filiaal besturen als vestigingsmanager. Bij deze baan moet je alle facetten van de winkel in de gaten houden: financiën, voorraad, klanten, personeel en meer. Jij bent het manusje-van-alles. Is dit iets voor jou? Scrol dan naar beneden voor onze management vacatures in Hoogeveen!

Zet je verkooptalent in als salesmanager in Hoogeveen

Heb jij al een paar jaar ervaring met sales en ben je toe aan een nieuwe baan? Dan is een functie als salesmanager misschien wel iets voor jou! Hier houd je je bezig met het verkoopplan van een bedrijf. Jij stelt de targets op, coördineert met de accountmanagers en zorgt ervoor dat de winst groeit. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan onze management vacatures in Hoogeveen en solliciteer direct!

Meer informatie