Winkel vacatures Landgraaf

Er zijn 16 winkel vacatures in Landgraaf gevonden.

De winkel vacatures in Landgraaf zijn altijd een goed idee. Want wie is er nou niet begonnen als vakkenvuller of kassamedewerker? Met werken in een winkel bouw en verbeter je een heleboel vaardigheden terwijl je een lekker zakcentje verdient. Je werkt aan je people skills wanneer je met klanten communiceert, je vergroot je organisatorisch vermogen door de winkel op orde te houden en achter de kassa worden zelfs jouw rekenkunsten naar een nieuw niveau getild. Al wat werkervaring in een winkel op zak? Tussen deze winkel vacatures in Landgraaf vind je ook functies voor de ervaren winkelmedewerker.

Ga aan de slag als winkelmedewerker

Klanten helpen, de winkel op orde houden, kassa draaien- als winkelmedewerker ben je een echte duizendpoot. Of je nou een geboren verkoper bent of op zoek naar je eerste bijbaantje, tussen de winkel vacatures in landgraaf vind je allerlei posities als winkelmedewerker. Ga jij fietsen verkopen of aan de slag in de supermarkt? Check de openstaande vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog met je YoungCapital profiel.

Werken als kassamedewerker

Had jij vroeger ook zo’n speelkassa? Keihard biep roepen en appels afrekenen voor dertig euro. Helaas kun je dit niet op je cv zetten als werkervaring achter de kassa (shocker). Gelukkig vind je tussen de winkel vacatures in Landgraaf genoeg functies als kassamedewerker waar je wél ervaring mee op doet. En echt geld mee verdient, in plaats van monopolygeld. Ben je goed met mensen en kun je een beetje rekenen? Blijf jij cool als de rij steeds langer wordt? Dan is een baan als kassamedewerker misschien wel iets voor jou.

Word vakkenvuller in Landgraaf

Op zoek naar jouw eerste bijbaan? Check dan tussen de winkel vacatures in Landgraaf de vacatures voor vakkenvuller. Producten bijvullen, inventaris op orde houden en de klanten in de juiste richting wijzen, jij doet het allemaal. Als vakkenvuller werk je flexibele uren, die je makkelijk kunt combineren met school, een studie of hobby. Interesse? Bekijk de winkel vacatures in Landgraaf en solliciteer op jouw favoriet.

Meer informatie

Parttime verkoopmedewerker bij T-Mobile in Heerlen

Tijdelijk fulltime winkelmedewerker (38uur) in Maastricht

Word Verkoopmedewerker voor een luxe schoenwinkel in Maastricht

Word freelance winkelmedewerker en bepaal zelf wanneer, waar en jouw uurtarief

Ben je het liefst altijd in de stad? Word freelance winkelmedewerker!

Verkoopmedewerker Scotch & Soda, Bijenkorf, H&M en Nike

Ben jij het supermarkttalent dat wij zoeken?

Flexibele baan? Ga als mystery shopper lekker winkelen in Nederland!

Werken in een winkel? Bepaal je eigen uren als winkelmedewerker (pool)

Lekker bijverdienen met klusjes en karweitjes (pool)

Leuke bijbaan? Word kassamedewerker in een supermarkt bij jou in de buurt (pool)

Bijbaan in de parfumerie of cosmetica? Word winkelmedewerker in onze pool

Fan van mode? Meld je aan bij onze fashion pool!

Assistent storemanager bij Tommy Hilfiger, G-Star en Manfield

WANTED: winkelmedewerkers op oproepbasis

Leuke bijbaan? Word vakkenvuller binnen onze pool