Promotiewerk vacatures Lelystad

Er zijn 10 promotiewerk vacatures in Lelystad gevonden.

Onze promotiewerk vacatures in Lelystad hebben een passende job voor iedereen. Al wat ervaring als promotor? Helemaal goed, maar zeker geen must. Laat fulltime zien wat je in huis hebt, of leer in deeltijd de kneepjes van het vak. Het kan allemaal. En het mooiste: banen als host(ess) of promotiemedewerker zijn lekker flexibel en passen daarom altijd in jouw (drukke) schema. Scrol naar onze promotiewerk vacatures in Lelystad en solliciteer op je next job.

Promotiewerk vacatures in Lelystad zoeken gastvrouw/-heer

De eerste gasten lopen naar binnen. Vind jij leuk, en dat is wel te zien ook, aan die glimlach van je. Je heet ze welkom, geeft ze informatie, en helpt ze op weg. Met je representatieve en frisse uitstraling ben jij als gastvrouw/gastheer de eerste indruk van het bedrijf. En de beste. Iets voor jou? Scrol verder naar onze promotiewerk vacatures in Lelystad en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Promotiemedewerker in Lelystad worden

Onze promotiewerk vacatures in Lelystad lijken je wel wat. Want je stapt zonder problemen op mensen af. Vraagt ze: “Hé, ben je al bekend met dit bedrijf?” Of: “Wat zou je doen met het geld dat je bespaart als je overstapt?” Hoppa, weer een nieuwe klant binnengehaald. Je hebt je target gehaald, en daarmee je bonus verdiend. Ka-ching. Als promotiemedewerker verdien je niet alleen lekker bij, je ontwikkelt ook handige skills. Of je nou fulltime of parttime aan de slag gaat. Check onze promotiewerk vacatures in Lelystad en bekijk wat ze jou te bieden hebben.

Meer informatie

Word nu parttime merkambassadeur bij jou in de buurt

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Flexibele bijbaan als verkoper bij jou in de buurt

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..