Promotiewerk vacatures Lelystad

Er zijn 11 promotiewerk vacatures in Lelystad gevonden.

Onze promotiewerk vacatures in Lelystad hebben een passende job voor iedereen. Al wat ervaring als promotor? Helemaal goed, maar zeker geen must. Laat fulltime zien wat je in huis hebt, of leer in deeltijd de kneepjes van het vak. Het kan allemaal. En het mooiste: banen als host(ess) of promotiemedewerker zijn lekker flexibel en passen daarom altijd in jouw (drukke) schema. Scrol naar onze promotiewerk vacatures in Lelystad en solliciteer op je next job.

Promotiewerk vacatures in Lelystad zoeken gastvrouw/-heer

De eerste gasten lopen naar binnen. Vind jij leuk, en dat is wel te zien ook, aan die glimlach van je. Je heet ze welkom, geeft ze informatie, en helpt ze op weg. Met je representatieve en frisse uitstraling ben jij als gastvrouw/gastheer de eerste indruk van het bedrijf. En de beste. Iets voor jou? Scrol verder naar onze promotiewerk vacatures in Lelystad en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Promotiemedewerker in Lelystad worden

Onze promotiewerk vacatures in Lelystad lijken je wel wat. Want je stapt zonder problemen op mensen af. Vraagt ze: “Hé, ben je al bekend met dit bedrijf?” Of: “Wat zou je doen met het geld dat je bespaart als je overstapt?” Hoppa, weer een nieuwe klant binnengehaald. Je hebt je target gehaald, en daarmee je bonus verdiend. Ka-ching. Als promotiemedewerker verdien je niet alleen lekker bij, je ontwikkelt ook handige skills. Of je nou fulltime of parttime aan de slag gaat. Check onze promotiewerk vacatures in Lelystad en bekijk wat ze jou te bieden hebben.

Meer informatie

Flexibele bijbaan? Werk wanneer en waar je wilt via YoungOnes!

Spontaan en gastgericht? Werk wanneer je wilt als host(ess) op de tofste congres

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Leuk en divers werk, wanneer jij wilt! Start als freelancer.

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale bijbaan, parttime promotor voor Pepperminds

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!