Marketing vacatures in Rotterdam

Er zijn 14 marketing vacatures in Rotterdam gevonden.

In een grote stad als Rotterdam is logischerwijs veel communicatie nodig. Bedrijven die hun aanbiedingen aanprijzen, de gemeente die zijn inwoners informeert en scholen die hun leerlingen op de hoogte houden via intranet. Om maar een kleine greep te noemen. Lijkt het jou leuk een rol daarin te spelen, en heb je een goed gevoel voor taal? Dan is een baan in de marketing echt iets voor jou! Ben je nieuwsgierig naar het aanbod aan parttime en fulltime vacatures en woon je in de regio Rotterdam? Kijk dan snel verder!

Een baan als webredacteur in Rotterdam

Jij haalt moeiteloos spelfouten uit een tekst en hebt daar nog plezier in ook. Vervolgens plaats je deze aangeleverde content en je eigen geschreven teksten op de website van het bedrijf. Om te zorgen dat het veel gelezen wordt, plaats je de link inclusief een verleidelijk intro op de Facebookpagina en zet je een mooie toepasselijke foto op Instagram. Met je creatieve geest verzin je steeds weer nieuwe invalshoeken en onderwerpen. Pas jij in deze beschrijving? Kijk dan zeker tussen onze webredacteur vacatures, en solliciteer vandaag nog!

Communicatiemedewerker in Rotterdam

Jij weet precies hoe je de doelgroep aan moet spreken en hoe je deze kunt prikkelen. Je zorgt voor het maken van brochures, houdt de website en social media up-to-date, onderhoudt contacten met externe relaties en komt met creatieve ideeën. Bij dit alles is (de Nederlandse) taal natuurlijk erg belangrijk! Is zo’n veelzijdige functie jou op het lijf geschreven? Check dan onze communicatiemedewerker vacatures om een toffe baan of bijbaan te vinden!

Werken als marketingmedewerker in Rotterdam

Het bedrijf waar jij werkt krijgt onder andere vanwege jouw marketingacties steeds meer bekendheid én een positief imago. Jij weet wat er leeft onder de doelgroep en komt elke keer weer met nieuwe creatieve ideeën voor campagnes. Je doet marktonderzoek en je past je marketingplannen hierop aan. Spreekt dit je aan? Bekijk dan snel onze marketingmedewerker vacatures in Rotterdam! Solliciteren gaat supermakkelijk en snel met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Stage als accountmanager bij YoungCapital International in Hoofddorp!

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word stagiaire bij YoungCapital Rotterdam

Word fulltime marketing manager in Rotterdam

Parttime communicatieadviseur in Zoeterwoude!

Creatief met taal? Word tekstschrijver/copywriter in onze pool

Vind een Unilever stage via onze pool

Duits en Nederlands commercieel medewerker vanuit huis

Klantgericht en zelfstandig? Word webcare medewerker

Stage bij MTV of 3FM

Vrijwilligerswerk: marketing of communicatiemedewerker voor een goed doel

Campagne Marketeer bij Nederlandse Loterij in Rijswijk

Campagne Coordinator bij Nederlandse Loterij in Rijswijk

Stagiair Visual Designer bij Nederlandse Loterij in Rijswijk

Marketeer in Boskoop