Receptioniste vacatures Rotterdam

Er zijn 5 receptioniste vacatures in Rotterdam gevonden.

Op zoek naar een leuke job in de receptie? Misschien staat jouw nieuwe baan wel tussen de receptioniste vacatures in Rotterdam. Voor de duidelijkheid: iedereen is welkom in deze functie, ook als je jezelf liever 'receptionist' (of receptionista, why not) noemt. In deze functie heb je een afwisselend takenpakket en werk je veel met andere mensen. Je verwelkomt bijvoorbeeld gasten, neemt de telefoon op, beheert de agenda en beantwoordt vragen. Zie jij jezelf al achter de balie staan? Check dan snel wat de vacatures voor receptioniste in Rotterdam voor jou in petto hebben en scoor je nieuwe baan via YoungCapital.

Werken als receptioniste in Rotterdam

Er staan vacatures voor receptioniste in Rotterdam open bij allerlei soorten bedrijven. Word bijvoorbeeld het visitekaartje van een hotel, ziekenhuis of universiteit. Je kunt natuurlijk ook in een groot kantoorgebouw aan de slag. Wist je dat er zowel parttime als fulltime mogelijkheden zijn? Misschien kun je deze job wel combineren met je studie. Zo verdien je lekker bij en doe je mooie werkervaring op. 40 uur per week knallen en lekker cashen is natuurlijk ook niet verkeerd. In de receptioniste vacatures in Rotterdam lees je wat over de werktijden. Je komt daar ook meer te weten over de precieze werkzaamheden, functie-eisen en arbeidsvoorwaarden.

Scoor een receptioniste baan in Rotterdam

Leuke receptioniste vacature in Rotterdam op het oog? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Dat is niet zo moeilijk als het misschien lijkt en kan met of zonder account. Check goed of je gegevens kloppen en update waar nodig je cv. Extra punten scoor je met een motivatiebrief. Die hoeft niet lang te zijn, maar natuurlijk wel enthousiast. Staat er niks voor je tussen vacatures voor receptioniste in Rotterdam? Check dan ook het aanbod in de omgeving, bijvoorbeeld in Dordrecht of Schiedam. Of stel een e-mailalert in, dan ben je voortaan als eerste op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod.

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je werken als receptioniste in Rotterdam?
    Je kunt in deze functie bij veel soorten organisaties aan de slag. In een stad als Rotterdam is de keuze dan ook reuze. Word bijvoorbeeld het eerste aanspreekpunt van een zorginstelling, hotel of groot kantoorgebouw.
  • Welke opleiding heb je nodig om receptioniste te worden?
    Dat verschilt. Voor de ene job is mbo-werk- en -denkniveau voldoende, voor de andere heb je een hbo-diploma nodig. Check daarom goed de functie-eisen in je favoriete receptioniste vacature in Rotterdam voordat je solliciteert.