Callcenter vacatures Stadskanaal

Er zijn 3 callcenter vacatures in Stadskanaal gevonden.

Een toffe baan waarbij je de hele dag kunt ouwehoeren? Daar zeg jij geen nee tegen. Je voelt je als een vis in het water aan de telefoon en hebt altijd een antwoord klaar. En je commerciële skills? Die zijn ook on point. En zo niet, dan wil je daar in ieder geval aan werken. Right? Dan zijn de callcenter vacatures in Stadskanaal op deze pagina echt iets voor jou. We hebben allerlei toffe uitdagingen voor je, zowel fulltime, parttime als bijbanen. Headset op, verkooppraatje paraat en gáán, voor die callcenter vacatures in Stadskanaal.

Callcenter of klantenservice?

Strenge targets, pusherige verkooppraatjes en een torenhoge stressfactor. Dat zijn de callcenter vacatures in Stadskanaal. Toch? Welnee, niet bij YoungCapital. Natuurlijk komt er een beetje competitie bij kijken, maar nooit op een vervelende manier. En voordat je aan de slag gaat krijg je altijd een salestraining, zodat je precies weet welke verkooptrucs je kunt gebruiken. Ben jij echt geen commercieel type? Zelfs dan hebben de callcenter vacatures in Stadskanaal jou iets te bieden. Laat die baantjes als telefonisch verkoper links liggen, en focus je bijvoorbeeld op de vacatures voor klantenservice medewerker.

Ook even buiten Stadskanaal

Voor toffe callcenter vacatures in Stadskanaal zelf moet je vaak een beetje mazzel hebben. No worries, aan aanbod geen gebrek, maar soms moet je ietsie verder reizen voor een baan die bij je past. Naar Groningen bijvoorbeeld, want daar staan vaak eens stuk meer vacatures open. Kom bijvoorbeeld de klantenservice van KPN versterken, of ga aan de slag als salesmedewerker bij Marktplaats. Dus verruim die zoekafstanden, en bekijk ons aanbod callcenter vacatures in Stadskanaal én daarbuiten.

Meer informatie