Beveiliging vacatures in Utrecht

Er zijn 4 beveiliging vacatures in Utrecht gevonden.

Heb jij altijd al in de beveiliging willen werken, maar ben je nog geen leuke beveiliging vacatures in Utrecht tegengekomen? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Wij helpen je bij het vinden van je droombaan in de beveiliging. We hebben de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als centralist, of als nachtportier. Ben jij klaar voor een carrière in de beveiliging? Mooi, kijk dan snel bij de vacatures die we voor je hebben openstaan!


Word centralist in Utrecht

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zie jij geen detail over het hoofd? Dan kun je aan de slag als centralist. In deze functie houd jij je bezig met het monitoren van verschillende beveiligde objecten. Denk hierbij aan scholen, zwembaden, bioscopen of ziekenhuizen. Ben je benieuwd welke vacatures we voor je hebben? Kijk dan snel verder! Solliciteren gaat supermakkelijk en snel met je YoungCapital-profiel.

Aan de slag als nachtportier in Utrecht

Ben jij altijd scherp, hoe laat het ook is? Ben jij meer een nachtdier dan ochtendmens, en ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Zoek dan een baan als nachtportier! Je kunt bijvoorbeeld bij een hotel aan de slag. Jij houdt alles goed in de gaten; niets ontgaat jou. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Kijk nu welke vacatures er bij YoungCapital openstaan, en solliciteer vandaag nog op jouw droombaan!

Meer informatie