Schoonmaak vacatures in Venlo

Er zijn 6 schoonmaak vacatures in Venlo gevonden.

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in Venlo? Of je nu een fulltime baan of een bijbaan zoekt, wij helpen je! Wat denk je ervan om in de schoonmaak te werken? Een baan als schoonmaker is goed te combineren met je studie. Ideaal, toch? Je houdt je huis altijd superschoon en netjes, en je vindt het fijn om actief bezig te zijn. Je werkt graag samen met mensen en je zit liever niet stil. Ben jij dit? Kijk dan snel welke schoonmaak vacatures we voor je hebben openstaan! Met je YoungCapital-profiel solliciteer je binnen vijf minuten.


Werken als operator in Venlo

Ben jij technisch sterk én graag lekker actief bezig? Dan is een baan als operator misschien wel iets voor jou! Als operator werk je vaak bij verschillende bedrijven, waar jij ervoor zorgt dat alle koffie- en snackautomaten goed zijn gevuld. Is er een storing? Jij bent er om die op te lossen! Je kunt bij allerlei bedrijven in Venlo aan de slag. Ben je benieuwd welke vacatures we voor je hebben? Kijk dan snel verder!

Aan de slag als schoonmaker in Venlo

Vind je het niet erg om je handen uit je mouwen te steken, en houd je niet zo van stilzitten? Maak je graag contact met mensen, en lijkt het je leuk om in een gezellig, hecht team te werken? Ga dan aan de slag als schoonmaker! Er zijn genoeg bedrijven en organisaties in Venlo die schoonmakers kunnen gebruiken. Bekijk snel welke vacatures we bij YoungCapital hebben openstaan, en solliciteer vandaag nog!

Meer informatie