Sales vacatures Zeewolde

Er zijn 8 sales vacatures in Zeewolde gevonden.

Ben jij een echte rasverkoper? Of wil je jouw commerciële skills juist verder ontwikkelen? Je zit sowieso goed bij de sales vacatures in Zeewolde, want bij YoungCapital hebben we commerciële uitdagingen voor iedereen. Of je nu een newbie bent in de sales of zoekt naar de zoveelste next step. Fulltime aan de slag? Werkervaring opdoen met een traineeship? Of parttime bijverdienen? Met de sales vacatures in Zeewolde kan het allemaal. Benieuwd waar jij aan de slag kunt? Kwestie van scrollen, klikken of filteren, en je weet het. Hoef je alleen nog te solliciteren met je YoungCapital-profiel. En ook dat is zo gedaan.

Goed verkopen en verdienen in Zeewolde

Tussen de sales vacatures in Zeewolde vind je vooral veel banen als verkoper. Apple, KPN, MediaMarkt en de plaatselijke fietsenwinkel: ze kunnen stuk voor stuk types met sterke commerciële skills gebruiken. Types zoals jij, dus. Als verkoopmedewerker ben je er niet alleen om de klant te helpen en adviseren, maar trek je ook alles uit de kast om zoveel mogelijk te verkopen. Liever niet aan de slag in een winkel? Als commercieel medewerker is het doel hetzelfde (lees: verkopen, verkopen, verkopen), maar de plek verschilt. Je spreekt bijvoorbeeld potentiële klanten aan op straat, of benadert de doelgroep telefonisch. Zo hebben de sales vacatures in Zeewolde voor ieder wat wils.

Sales vacatures in Zeewolde voor accountmanager

Heb je al wat ervaring in sales op je cv staan, bijvoorbeeld als verkoper of in een callcenter? Misschien is een baan als accountmanager dan een mooie volgende stap. In deze functie ben je de schakel tussen klant en bedrijf door bijvoorbeeld bestaande klanten te adviseren en nieuwe business binnen te halen. Ga jij de uitdaging aan? Laat het ons weten door te solliciteren op je favoriete sales vacature in Zeewolde.

Meer informatie

Fulltime medewerker inkoop in Almere

Fulltime winkelmedewerker sierbestrating in Almere

Fulltime Assistent Shopmanager bij T-Mobile in Almere

Fulltime commercieel medewerker in Almere

Spontaan en niet bang om mensen aan te spreken? Ga aan de slag als promotiemedew

Fulltime Assistent Shopmanager bij T-Mobile

Verkoopmedewerker voor Essent in de BCC (€ 12,03 p/u)

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver