Management vacatures in Zutphen

Er zijn 7 management vacatures in Zutphen gevonden.

Jij hebt een ondernemend karakter en weet hoe je mensen aan moet sturen. Is dit jouw meest kenmerkende eigenschap? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze management vacatures! Als manager moet je communicatief sterk zijn en veel verantwoordelijkheid op je nemen. Daarom is deze functie vooral geschikt voor mensen met een paar jaar werkervaring. De meeste management vacatures zijn fulltime: op die manier ben je zo veel mogelijk betrokken bij je bedrijf en kun je het werkproces zo goed mogelijk in de gaten houden. Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel onze management vacatures en solliciteer direct!

Werken in Zutphen

Overal waar bedrijven zijn, kun je werken als manager. In Zutphen zijn meer dan genoeg winkels en ondernemingen waar je aan de slag kunt. Zutphen is een mooie, gezellige stad, met veel cultuur en evenementen. Zo vindt er in mei de Meimarkt plaats en worden er iedere zomer de Zomerfeesten gehouden. Verder is er nog de jaarlijkse kunstmarkt en de nationale bockbierdag. Kortom: er is meer dan genoeg te beleven in Zutphen! Wil jij hier wel werken? Bekijk dan snel onze management vacatures in Zutphen en reageer!


Run een filiaal als bedrijfsleider in Zutphen

Grote supermarkt- of winkelketens zijn altijd op zoek naar managers voor hun filialen. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de hele winkel. Je houdt je bezig met het personeel, schoonmaak, geld en de voorraad. Iedere dag is anders en je hoeft je nooit te vervelen! Als je nu een profiel aanmaakt bij YoungCapital, kun je direct solliciteren op onze management vacatures!

Klein beginnen als teamleider

Ben jij op zoek naar een baan die iets minder zwaar is? Dan is een functie als teamleider perfect voor jou! Jij geeft hier de leiding aan een klein team of een afdeling. Je verdeelt de taken en zorgt ervoor dat ieder project op tijd af komt. Is dit jouw droombaan? Bekijk dan snel onze management vacatures in Zutphen!

Ontwikkel je commerciële skills als salesmanager

Ben je eens op zoek naar wat anders? Ga dan aan de slag als salesmanager! In deze baan houd je je bezig met het verkoopplan van een bedrijf. Je stelt targets en zoekt uit hoe deze targets behaald kunnen worden. Ook geef je leiding aan een team van verkopers. Ben jij klaar voor een baan als salesmanager? Solliciteer dan op onze management vacatures!

Meer informatie

Wordt fulltime aankomend shopmanager bij T-Mobile Deventer

Fulltime teamleider retail, ook bij jou in de buurt!

Fulltime supervisor productie in Apeldoorn

Leidinggevende skills? Meld je aan voor onze management-pool

Vrijwilligerswerk: bestuurslid bij een goed doel

Opdrachtgever watersystemen in Doetinchem

Adviseur inkoop (senior) in Doetinchem

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten