CDD analist ABN AMRO vacatures

Er zijn 6 CDD analist vacatures bij ABN AMRO gevonden

Werken bij ABN AMRO als CDD analist

Wil jij de financiële wereld veroveren in een (starters)functie als CDD analist bij ABN AMRO? Bekijk dan zeker de vacatures eens. Met deze job spoor je verdachte praktijken op om criminele zaken als fraude tegen te gaan. Je kijkt bijvoorbeeld naar transacties en doet onderzoek naar wie de klant eigenlijk is. Kom je iets verdachts tegen? Dan kijk je of dit een foutje was of dat iemand er onzuivere praktijken op nahoudt. Waarom is deze functie zo belangrijk? Easy: wanneer een bank zaken doet met shady mensen, komt ze in een slecht daglicht te staan. Daarom biedt ABN AMRO leuke extra’s voor haar CDD analisten. Benieuwd welke dit dan precies zijn? Je leest het in de ABN AMRO vacatures voor CDD analist.

Solliciteren op ABN AMRO vacatures voor CDD analist

Wil jij aan de slag als CDD analist bij ABN AMRO, maar heb je nog geen opleiding? No worries, ABN AMRO biedt genoeg trainee vacatures aan om straks het witwassen en andere criminele zaken tegen te gaan. Want dat is wat je doet als CDD analist. Tijdens deze traineeship leer je alles over criminaliteit op financieel gebied en behaal je de benodigde Wft-certificaten. Een lekkere start van je carrière dus. Heb je al ervaring in deze toffe functie? Ook dan zijn de ABN AMRO vacatures voor CDD analist wat voor jou. Je vindt bij YoungCapital namelijk ook CDD analist vacatures waarvoor je al wat langer in het vak moet zitten.

Wil je jouw zoektocht door de CDD analist bij ABN AMRO vacatures makkelijker maken? Maak dan gebruik van het filtermenu. Geef bijvoorbeeld aan of je fulltime of parttime wilt werken en welk opleidingsniveau je hebt. Dan krijg je meteen de juiste vacatures te zien. Easy peasy! Heb je eenmaal een toffe baan op het oog? Dan is het tijd om een pakkende sollicitatiebrief te schrijven en je voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. En laten wij nou net een aantal handige sollicitatietips voor je klaar hebben. Zo verstuur je met een gerust hart je sollicitatie en wie weet ben je straks al als CDD analist bij ABN AMRO aan het werk. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje tussen de financiële vacatures of de financiële trainee vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Ik ben geïnteresseerd in de CDD analist bij ABN AMRO vacatures. Welk salaris kan ik verwachten?

    Wanneer je gaat werken als CDD analist bij ABN AMRO ontvang je een fijn salaris met leuke extra’s. Wat je precies verdient, kan verschillen per baan. Check daarom de CDD analist ABN AMRO vacatures voor het exacte salaris.

  • Ik wil bij ABN AMRO werken, maar niet als CDD analist. Wat zijn mijn opties?

    Bij YoungCapital vind je genoeg vacatures bij ABN AMRO. Denk maar aan klantenservice medewerker of administratief medewerker. Neem vooral een kijkje om de mogelijkheden te ontdekken.

  • Wat is een CDD analist?

    CDD staat voor Customer Due Diligence, oftewel cliëntenonderzoek. Jouw belangrijkste taak is onderzoeken of de klanten van ABN AMRO wel met de juiste intenties zaken doen om fraude en witwassen tegen te gaan.