Schadebehandelaar Achmea vacatures

Er zijn 2 schadebehandelaar vacatures bij Achmea gevonden

Werken bij Achmea als schadebehandelaar

Wil jij lekker aan je cv bouwen en ervaring opdoen in de verzekeringsbranche? Dat kan zeker met de vacatures voor schadebehandelaar bij Achmea. In deze functie help je klanten telefonisch met betrekking tot hun schadeverzekering. Dat doe je door ze duidelijke informatie en updates te geven over hun schadedossier en ervoor te zorgen dat ze hun vergoeding zo snel mogelijk ontvangen. Maar het is ook belangrijk dat je een kritische houding hebt, want verzekeringsfraude komt vaak voor. Lijkt het je ook nog eens tof om je baan met een uitgebreide training te beginnen? Dan zijn de schadebehandelaar vacatures bij Achmea echt iets voor jou.

Solliciteren op vacatures voor schadebehandelaar bij Achmea

Zei daar iemand uitgebreide training? Wij ja, want daarmee kickstart je jouw carrière als schadebehandelaar bij Achmea. Tijdens een (betaalde!) interne opleiding van een aantal weken leer jij alles over de verschillende verzekeringen van Achmea. Daarnaast werk je aan diverse gesprekstechnieken én kun je kosteloos je Wft's behalen. In principe leer je dus alles wat je nodig hebt voor deze baan tijdens je eerste weken. Maar het is natuurlijk wel handig als je interesse hebt in verzekeringen en finance. Heb je al wat ervaring in dit vakgebied? Dan sta je met 1-0 voor op andere sollicitanten, maar het is dus geen must. Het enige wat je echt nodig hebt om te kunnen solliciteren op de vacatures voor schadebehandelaar bij Achmea is een diploma op minstens mbo-niveau 4.

Misschien heb je al snel een toffe schadebehandelaar vacature bij Achmea op het oog en kun je niet wachten om te solliciteren. Vinden wij alleen maar nice. Check in dat geval je cv, schrijf een korte motivatiebrief en verstuur je sollicitatie met je YC-account, dan hoor je snel van ons. Maar we helpen je ook graag als jouw zoektocht wat stroever verloopt. Ons banenaanbod is namelijk zo groot dat we ervan overtuigd zijn dat daar een leuke job voor je tussenzit. Heb je bijvoorbeeld onze financiële vacatures of finance traineeships al bekeken? Kom je er echt niet uit? Een van onze recruiters kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op.


Veelgestelde vragen

  • Wat moet ik in huis hebben om schadebehandelaar bij Achmea te worden?

    Voor deze baan is het vooral belangrijk dat je veel interesse hebt in de verzekeringsbranche. Ook vraagt Achmea om een diploma op minstens mbo-niveau 4. Relevante werkervaring of een Wft-certificaat is mooi meegenomen, maar geen must.

  • Werken als schadebehandelaar bij Achmea is niks voor mij. Hebben jullie nog meer vacatures?

    Absoluut. Zowel bij Achmea als een heleboel andere toffe bedrijven hebben we vacatures openstaan in allerlei vakgebieden. Bekijk onze Achmea vacatures eens om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.