ASN Bank vacatures

Er zijn 2 ASN Bank vacatures gevonden

Werken bij ASN Bank betekent:

 • Een kickstart of boost van jouw financiële carrière;
 • je Wft’s behalen op kosten van de werkgever;
 • bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving;
 • persoonlijke begeleiding en ruimte om te groeien.

Werken bij ASN Bank

Is duurzaamheid en rechtvaardigheid belangrijk voor jou? Niet gek dat je op onze pagina met ASN Bank vacatures terecht bent gekomen. De bank onderscheidt zich door te focussen op duurzaam bankieren. Wat houdt dat in? ASN bankiert op een maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor mens, dier en natuur. Geld wordt dus geïnvesteerd in projecten die bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Spreekt dit jou aan? Start jouw financiële carrière door te werken bij ASN Bank en draag ook jouw steentje bij.

Solliciteren op ASN Bank vacatures

Je hebt je oog laten vallen op onze ASN Bank vacatures, en nu? Misschien weet je al precies naar wat voor soort functie je op zoek bent, maar het kan ook dat je nog geen idee hebt van de mogelijkheden. We helpen je op weg door kort uit te leggen welke functies je op deze vacaturepagina kunt verwachten. Om te beginnen kun je aan de slag bij de klantenservice van ASN Bank. Je beantwoordt dan verschillende vragen van klanten, bijvoorbeeld over hun betaalrekening. Een soortgelijke functie is die van klantadviseur. Je informeert klanten dan onder andere over het openen van een nieuwe rekening of over verzekeringen. Is dit niets voor jou? Wie weet speur jij wel verdachte transacties op als CDD analist. Zo zie je maar, er is genoeg keuze tussen de ASN Bank vacatures.

Maar hoe vind je nou die perfecte vacature tussen alle ASN Bank vacatures? Daarvoor hebben wij een tool ontwikkeld: het filtermenu. Selecteer al je wensen en pas de filters toe. Voilà, we laten je alleen de ASN Bank vacatures zien die geschikt zijn voor jou. Zit er geen leuke functie voor je tussen? Jammer, maar we verversen ons aanbod continu. Het kan dus zomaar zo zijn dat er morgen of volgende week wel een leuke ASN Bank vacature voorbij komt. Kun je niet zo lang wachten? Scrol alvast door onze vacatures van andere banken. Misschien past werken bij ING of ABN AMRO ook wel bij jouw ambities.


Veelgestelde vragen

 • Ik heb geen ervaring in de financiële wereld. Zijn de ASN Bank vacatures dan wel geschikt voor mij?

  Jazeker, werken bij ASN Bank is mogelijk als je al heel wat jaartjes meedraait in het bankwezen, maar ook als je nog geen ervaring hebt. Meestal volg je voordat je begint een training waarin je alles leert wat je nodig hebt voor je functie. Lees de vacatureteksten goed door om te zien wat de overige functie-eisen zijn.

 • Welke functies vind ik tussen de ASN Bank vacatures?

  Ons aanbod wisselt regelmatig. Zo vind je de ene keer een klantenservice vacature bij ASN Bank, terwijl er ook wel eens vacatures openstaan voor klantadviseur of CDD analist. Scrol door ons aanbod en ontdek waar jij enthousiast van wordt.

 • Hoe solliciteer ik op een ASN Bank vacature?

  Dat is via YoungCapital een makkie. Heb je een leuke ASN Bank vacature te pakken? Zorg er dan voor dat je een up-to-date cv bij de hand hebt en schrijf een pakkende motivatiebrief. Tevreden? Upload je documenten en een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op.